tirsdag 4. mars 2014

Male betongtrapp ute

Har en helstøpt betongtrapp som er malt med ett eller annet. Det virker som om det er blitt malt flere ganger, da det er flere lag. MEN, det noe sitter godt, og er ikke lett å skrape vekk. Sånn den er nå er den slettes ikke pen, så noe må gjøres.


Male ubehandlet og malt plass-støpt betong.

Denne bruksanvisningen gjelder for plass-støpt betong. Behandling av betong med jernarmering krever malingsystemer som bremser karbondioksid (CO2) fra å trenge inn i underlaget. Dersom CO sammen med fuktighet, angriper jernarmeringen i betong, vil korrosjon (rust) dannes og armeringen vil svekkes. En betongtrapp må tåle mye slitasje – fra regn, snø, salt og is.


Om trappen ikke er helt oppsprukket, er det ikke så vanskelig å fikse den opp slik at den holder i noen år til. Et alternativ er å bygge en tretrapp over betongen, men her velger vi å reparere de hull og slitne kanter som har løsnet. Jeg skal male ei betongtrapp som ikke har vært malt siden et mislykket forøk sist på 70-tallet, da et strøk gulvmaling ga en så glatt overflare at den ble livsfarlig når vi hadde nysnø under skoene, måtte bare skrape malingen bort.


Denne gangen gjør jeg det annerledes, da jeg har tenkt å strø sand mellom malingsstrøkene.

Vår butikk-kjede består av kvalifiserte forhandlere i hele Norge og Sverige. På en betongtrapp vil det etter hvert bli små sprekker. Det er nesten ikke til å unngå. Hvis du reparerer skaden raskt, slipper du med en enkel liten reparasjon.


Venter du, blir skaden bare større. Her viser vi hvor raskt og enkelt du kan få trappen i toppform igjen. Vedlikeholdsarbeid ute hører våren til, og du bør ta deg tid til å ta et blikk på utetrappa også.


Kanskje trenger den litt omtanke etter vinteren? Vedlikeholdet kan ta alt fra noen minutter til et par timer, men gir deg til gjengjeld både et penere inngangsparti og ei sikrere trapp. Er grunnmuren eller støttemuren lagd av et materiale med armeringsjern i, slik som støpt betong, skal den males med en diffusjonsåpen maling, slik som en akrylmaling for mur.


Da kan ikke fukt og forurensninger trenge inn og ødelegge armeringen, mens fukt inne i betongen slipper ut. Flis er også et godt alternativ, men her er utfordringen å få flisene til å sitte gjennom vær, vind og temperatursvingninger. Bestill hotell i Male By. Se bilder, les kundeomtale og book!


Reserver ditt Hotell i Male online. Mur er et samlebegrep for mineralske underlag som f.

Leca, Siporeks, betong blokker og tegl. Før du skal male er regelen at muren skal. Bruk balkongmaling, sikafloor til faste lave priser. Betongmaling ute er ofte vanskelig og finne i god kvalitet. Male ute fasademaling vindusmaling oljemaling akrylmaling hybridmaling beckers jotun flugger murmaling terrassebeis balkongmaling.


Nordsjø Maling viser deg hvordan du forbehandler og maler tidligere malt betong. Sementhud på ny stålglattet betong skal fjernes mekanisk eller med syrevask ( saltsyre). Meld deg inn i vårt nyhetsbrev!


Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Produktet er ikke vanlig handelsvare, men kan bestilles der det selges maling. Før impregneringen påføres må underlaget være rent og tørt. I følge leverandøren kan det være tilstrekelig å rufse opp overflaten med en stålbørste for å få bort all løs betong, støvsuge godt og vaske med et kraftig vaskemiddel for flater som skal males.


Betongtrapp defineres som trappetrinn som stables oppfor hverandre. I vår nettbutikk selger vi betongtrapp i ulike formater slik at du kan velge den betongtrapp som passer best til ditt formål. Gå inn på produktsiden for å se priser og mer informasjon for våre betongtrapp og trappe elementer. Stor, stygg betongtrapp. Tips og råd til hvordan du går frem når du skal male eller beise ute.


Se Hvordan Male -filmer her Finn det riktige produktet på to steg: Steg 1. Nor Element er Norges største produsent av betongtrapper. Vi leverer trapper i ulike type.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg