mandag 24. mars 2014

Oppbevaring leker barnerom

Et barnerom kan ofte flyte over med leker og ryddingen skal helst gå superraskt. Frakt kun 5- Gratis innpakning. Se utvalget vårt av lekne og solide oppbevaringsløsninger til barnerommet.


De kan sittes, lekes og slappes av på, og kan flyttes dit du trenger dem. Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Her finner du alt som trengs for god oppbevaring.

Oppbevar barnas leker , klær og ting. La oss begynne med Lego – leken som om den ikke har sin egen plass spres rundt i hjemmet på null tid. Og å trampe på en legokloss kan være noe av det vondeste som finns.


Massevis av flott og praktisk oppbevaring. Er det noe man sjeldent får for mye av, er det steder å putte barnas alle leker og dingser. IKEA har oppbevaringsløsninger, garderober og kommoder for din nyfødte baby som kan vokse med barnet og fortsatt være fint for ungdommen. Vi synes at barnemøblene skal holde tritt med barnas utvikling. Barnerom er ofte små og fylt med ting.


Da er det viktig å innrede smart – og på barnas premisser.

Her er noen tips som kan hjelpe deg til å tenke litt utenfor boksen. For de minste er det viktigste å ha plass til å leke og at lekene er lett tilgjengelige. Norges fineste barnerom finner du hos minikids. Er du på jakt etter gode og smarte oppbevaringsløsninger til barnerommet? De skal ha oppbevaring til bittesmå legoklosser og de skal kunne oppbevare større leker og klær.


Vi har et variert utvalg av farger og design. Her spiller rommets størrelse inn. Har du et lite barnerom vil du kanskje ha løsninger der du kan stable ting oppå hverandre i høyden, har du stort rom vil du ha plass til kurver og andre oppbevaringsløsninger som en del av interiøret.


Flere og flere har små barnerom , og noen søsken deler rom, og da er det veldig fint å kunne henge noe opp i høyden også. KAOS Samlesak er et tøft legoteppe som er genialt til oppbevaring av lego og leker generelt på barnerommet eller ellers i hjemmet. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Ellos har et stort utvalg av oppbevaring Leker. Handle enkelt på nettet! Shop dine favoritter hos Ellos nå. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur!


Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å. Det er kun vi handlegaten.

Madrasser i lag på lag og puter og tepper i fleng, gir den rette prinsessefølelsen. Dette er også en smart løsning for oppbevaring av madrasser, som prinsessen kan dele ut til overnattingsgjestene sine! Legg merke til det retromønstrede Sandberg-tapetet bak sengen.


Multifunksjonelle møbler er smart på et barnerom som skal være et sted for både lek og søvn. Denne kombinerer oppbevaring , sofa, seng, klatrevegg og skrivebord. Høyseng,Fenris med uttrekkbar sofa fra Manis-H, eventuell skrivebords­modul kommer i tillegg. Ifølge interiørarkitekten kan det kan fort bli mye visuell støy på barnerom.


Gode oppbevaringsmuligheter til leker egner seg derfor best bak skapdører og i skuffer. Gi barna enkle løsninger for å holde rommet ryddig, og unngå masse åpne hyller hvor leker og ting stilles ut. For eksempel er det praktisk med kasser som passer inn i hyller, og slike løsninger finnes derfor på barnerom over hele landet, sier Linn-Marie Lommerud Olsen i nettbutikken Mimmis. Lekker og praktisk lekekiste fra 3Sprouts, som frisker opp barnerommet - og gjør det enkelt å holde orden på leker og annet rot.


Leketepper, lekematter, babygym, aktivitetstepper, leketepper med oppbevaring , leketepper med musikk og lys, puslematter - vi har teppene og mattene til baby og barn som passer perfekt på barnerommet eller i stuen. For de yngre barna er det viktig med myke tepper eller tepper og babygym med aktiviteter, musikk og lys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg