mandag 3. mars 2014

Gardinstenger i tre

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg?

Mønstrede gardiner i ulike former. Sjekk ut Gardinstang Med Fjær. Tenk deg da en vakker designet gardinstang i tre sammen med en vakker lingardin… En av årets nyheter er Wood – en serie måltilpassede gardinstenger fra Precisely. Wood finnes i to vakre former, den ene litt rundere enn den andre, og to lekre farger i brun og antikkhvit. Både ringer holdere finnes i tre , med unike detaljer.


Gardinstenger i tre fra Zabala har fokus på miljø og kvalitet som sitt varemerke. Hos Weba finner du Norges største utvalg i farger, design og dimensjoner på trestenger.

Se presentasjonen til høyre for mer inspirasjon. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Vi har et fint utvalg gardinstenger i både metall og tre.


Kommer i flere justerbare lengder. HVA: Jeg har i grunn ikke tenkt så mye på dette før interessen spisset seg i mitt møte med Thomas. Sammen har vi to gått dypere inn i materien hva gamle hus og interiør angår. Når man skal velge seg nye gardiner tenker man naturlig nok mest på designet på selve gardinen, fra fargevalg til type stoff.


Har man store vinduer i stuen tenker man kanskje at man vil ha maljegardiner og kanskje en litt luksuriøs, finish med litt glans i stoffet. Slik lykkes du med listene 01. Har du umalte lister i boligen din? Med riktig pensel og riktig fremgangsmåte er det lett som en plett å få jobben gjort. Vi har gardinstenger i ulike farger design, størrelser og materialer.


Ta en titt på de enkle og doble gardinstengene, trippelskinnene og vaierne våre og finn løsningen som fungerer for deg. Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her. Hvor kan jeg få kjøpt god gammeldags gardinstng i tre , sånn som man kan kappe til selv?

Har sett på vanlige gardinstenger , men klarer ikke se hvordan man kan henge dem opp mellom to vegger i stedet for på. Hos UNIG finner du persienner i bl. Velg mellom lamellbredder i forskjellige størrelser eller få sendt persienner etter mål. De mange fargene spenner fra minimalistisk sort, hvit og grå til frisk oransje, gul, rø grønn etc.


Du får det akkurat som du vil! Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Europris - Mer til overs!


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg