mandag 10. mars 2014

Glassplate

Produsert for Norske Glassprodukter AS. Herdet glass er ikke uknuselig. Ved knusing vil glasset av sikkerhetshensyn pulveriseres. Ferdig montert av fagfolk.


Vi leverer og monterer de fleste typer glass og glassplater til interiør både til private hjem til proff markedet, som for eksempel: glass over kjøkkenbenk, glasshyller, glassmonter, glassplate under ovn, glassdører, glassvegger, speil og veggspeil. Trenger du en glassplate til andre formål skreddersyr vi speil, glass og glassplater på mål!

Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Kvalitet fra den anerkjente leverandøren Hamre til gi bort priser!


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Forside Kjøkken og hvitevarer Generell kjøkkenprat IKEA Malm glassplate over kjøkkenbenk, noe som har? En glassplate malt med en delikat blåfarge på baksiden er montert over kjøkkenbenken.


Lignende løsning har skapt debatt i Klikks Boligs interiørforum. Krangelen går om hva som er best av pleksiglass, trådglass eller herdet glass?

Om de ikke har varer på lager så kan de skaffe. Nedenfor følger en liste med forhandlere som har. Glassplate som bordplate Pris ferdig tilskåret. Ildstedet fremstår som elegant og moderne med en solid glassplate i bunn. Vi har glassplater i nettbutikk.


Underlagsplate med buet front i sotfarget, herdet glass til bruk under ildsted. Det har blitt populært med glassplate over kjøkkenbenken istedenfor fliser på vegg. Vi skreddersyr glasset med utsparing til stikkontakter osv.


Man velger selv glasstypen man ønsker over benk. Mange vil også ha frostet eller andre typer glass etter ønske. Bak komfyr er det viktig med herdet glass pga. Vi er behjelpelig med å lage.


Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til. Hos Nettoparts finner du et bredt utvalg av glasstallerkener til mikrobølgeovn. Glamitec AS – Digitaltrykk på glass – Glamitec AS – Digitaltrykk på. Alle glassgulvplater er laget i herdet glass med polert c-kant. Vi produserer, leverer og monterer dører, vinduer, fasader og tak i aluminium over store deler av landet.


Ny vedovn – bedre for miljøet 17. Det beste du kan gjøre for å minske den lokale luftforurensningen, er å bytte ut din gamle vedovn med en rentbrennende ovn.

Vi kjøpte glassplate til å ha under vedovn på Obs bygg i fjord høst. De hadde mange størrelser, og greie priser, vi betalte rundt 50- for vår plate, den er. De forbedrede egenskapene oppnås ved at.


Med herdet glass kan du trygt skape interiør og eksteriør med fri gjennomsikt og slippe inn rikelig med dagslys samtidig som sikkerheten ivaretas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg