tirsdag 25. mars 2014

Spisebord design

Pynt hjemmet ditt med unike designmøbler som er bærekraftige og skreddersydde for deg. Designmøbler til stuen, spisestuen, entré, kontor og soverom. Mange forskjellige designs.


Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg.

Se vårt store utvalg av bord i kjent design. Vi hjelper å planlegge, og leverer i hele landet. Stilfulle designede spisebord. Superelipse spisebord - Piet Hein. DKuttreksbord til kampanjepris.


Her spiser vi ikke bare våre måltider, vi gjør også lekser, tegner og spiller spill. Blant vårt utvalg kan du velge mellom ulike størrelser, design og materialbruk slik at du kan finne det spisebordet som vil passe perfekt i ditt hjem, samtidig som du kan ha plass til din familie og gjester. Det skal gjerne også kunne brukes mye og samtidig holde i flere år.

A-Møbler har et stort utvalg spisebord i ulike design , størrelser og materialer. Flotte kjøkkenbord gjør middagen til en fest. Du kan også velge mellom kvadratiske, rektangulære, ovale og runde spisebord i forskjellige materialer og design , slik at du finner det spisebordet som passer din personlige stil.


Did you know that behind each design there is a world-renowned designer interpreting New Scandinavian. Et spisebord er en følgesvenn gjennom et liv med mange. Når du kjøper spisebord online. Dette skyldes at du ikke kan skape et visuelt bilde av om møblene passer inn i rommet eller ikke. LItt mer informasjon om leveringstider.


Er du på utkikk etter spisebord ? Da har du kommet rett sted. Våre bord kommer i en rekke ulike utførelser, materialer og farger. I vårt sortiment finner du runde, rektangulære og ikke minst uttrekkbare spisebord. Hvilket spisebord liker du best? La livet ditt innrede stua, bli inspirert her.


Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her! Møbel- Design er Kongsbergs største møbel- og interiørbutikk! Det er kanskje bare fire personer som spiser rundt bordet til daglig, men ofte flere i helgene?

Da er det praktisk med et spisebord med ileggsplater. I stedet for å velge et bord som er for stort i rommet, og som blir massivt i innredningen, kan du velge et mindre bord med muligheten for uttrekk. Uansett hvilke spisebord du finner frem til i utvalget vårt, er det spisebord av ypperste kvalitet som du vil trives med og som gjør at du får lyst til å ha gjester hver dag. Et unikt spisebord komplementert av utsøkte spisestoler av eksepsjonell design gir et godt utgangspunkt for at ditt hjem blir husket og beundret av dine gjester.


Enten du leter etter et lite spisebord eller et stort spisebord , har vi utvalget for deg. Med slagbor uttrekkbare spisebord eller spisebord med illeggsplate kan du enkelt gjøre plass til flere når du trenger det. Har du liten plass har vi også vegghengt klaffebord som sparer plass når bordet ikke brukes, siden det kan legges ned.


Her finner du spisebord og spisestoler som passer perfekt inn i din hage, uansett størrelse! Fine Design har bord og stoler i aluminium, teak, og betong. Det er noe helt magisk ved det å samle gode venner og familie til en middag en varm sommerkveld. Spisebord og spisestoler av høy kvalitet.


Et flott spisebord med rett design , med bordplate i granitt og pulverlackerad. Derfor er det også viktig å tenke på hva slags spisebord man trenger. Hva passer best på din terrasse?


Trenger du et snertent bord til verandaen? R undt, rektangulært eller kvadratisk? Uansett hva du er på jakt etter, kan vi garantere at Fine Design har spisebordet som passer hos deg. Med et rundt spisebord kan du skjemme bort middagsgjestene dine, ikke bare de stilige rammene som bordet skaper, men også med et herlig måltid. Med et helt riktig rundt spisebord kan du skape en hyggelig stemning, der måltidet vil gå over i timelange, dype samtaler.


Selvfølgelig skal du velge det bordet som du synes er lekkert, og som du tror kommer til å matche din øvrige innredning. Tenk over hvilket design på spisebord som skulle komplettere ditt øvrige hjem best. Bordet behøver ikke nødvendigvis være i samme stil, men kan med fordel bryte av litt og kompletteres med stoler som knyter sammen det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg