mandag 3. mars 2014

Butinox terrassebeis forhandlere

Merkevarene til lave priser. Finn ut hvor du kan kjøpe høykvalitetsmaling til ditt neste prosjekt. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Fargevelger Produkter Slik gjør du det Spør eksperten Tips og råd Brosjyrer Forhandlere Om oss. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Terrassebeis , Gulv, Utendørs,. Finn en BUTINOX forhandler der du bor. Søk i vårt interaktive kart av mer enn 1BUTINOX forhandlere i Norge. Fyll inn ste postnummer eller butikknavn. For terrasser, tretrapper, utemøbler etc.


Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Butinox Oljebeis er spesielt utviklet for vegg. BUTINOX Terrassebeis Produktbeskrivelse Type Vanntynnet terrassebeis med spesialolje som beskytter og bevarer impregnert treverk (terrasser, møbler o.l.) til utendørs bruk.


Trebitt Terrassebeis har unik effekt mot grønske, og tåler regn en times tid etter påføring. Teknisk datablad Egenskaper og fordeler BUTINOX Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige utseende med et transparent klart eller innfarget utseende. Så blir det enda lettere for deg å lykkes med terrassefornyelsen. La deg inspirere av våre brosjyrer og fargekart. På tide med fornying?


Trykk på brosjyreforsiden for å laste ned. Det finnes mange ulike produkter for behandling av terrassen på markedet. Mange gjør det vanskeligere enn nødvendig, ved å velge produkter det er tungt å jobbe me eller produkter som trenger flere strøk. Scanox Meny Hovedmeny.


JOTUN TREBITT TERRASSEBEIS KLAR BASE 3L Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Inntil års vedlikeholdsintervall. TREBITT Terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate. Beisen inneholder effektive midler mot svertesopp og alger som hindrer gråning og oppsprekking.


BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1. Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. Se vår kartoversikt over hvor i landet de forskjellige forhandlerne av Tyrilin holder til. Søk etter by, sted eller navn.


Den gir et jevnt resultat uten synlige slipp eller slitasje på begge teststeder, og håndterer kvister uten problemer. Det er vanskelig å finne noe alvorlig å sette fingeren på når det gjelder hellen som er behandlet med Butinox. Se hvordan du beiser terrassen – på sekunder! Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Kjøp på nett eller i butikk.


En transparent oljebeis med lang holdbarhet og høy kvalitet for utvendig kledning. Inneholder aktive sopp- og algehindrende midler. Beisen gir effektiv beskyttelse mot fukt, sopp, alger og lysnedbrytning, samtidig som den motvirker sprekker i treverket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg