onsdag 12. mars 2014

Bilde på tapet

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Laveste Pris i Norske NettButikker?


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.

Photowall tilbyr fototapeter, tapeter, bilder og lerretsbilder. Velg blant flere hundre motiver og designere, eller trykk ditt eget motiv. Vi printer ditt bilde på tapet i den størrelsen du ønsker. Deretter mottar du tapeten som lengder du selv kan klistre opp på veggen. Bilder på tapet er en perfekt måte å gi personlige foto nytt liv, ved å få minnene direkte opp på veggen.


Når du laster opp et eget bilde , anbefaler vi at det har minst én piksel per millimeter tapet. Er du usikker på bildets oppløsning, kan vi hjelpe deg med å kontrollere bildet før du bestiller. Last opp bildet, bla deg nedover og klikk på Rediger bildet for å få gratis hjelp.

Du kan laste opp bilder med en størrelse inntil GB. Happywall tilbyr fototapeter, tapeter og veggbilder i ulike materialer. Bestill på nettet og velg blant hundrevis av motiver eller trykk dine egne bilder. Om det er bilde på lerret eller en av våre mange andre muligheter for kreativ fotoprint, så produseres alt i Danmark.


Velg fra vårt store sortiment av bilder på lerret i kategorien Rom. Et bilde med et høyt antall piksler er skarpere enn et bilde med lavere antall piksler. Skal du tapetsere en hel vegg, kreves det derfor langt høyere kvalitet og flere piksler enn hvis du skal tapetsere en mindre flate. I tillegg til antall piksler er også andre faktorer med på å avgjøre om kvaliteten er tilstrekkelig for å lage et tapet. Det er Inspirasjon Interiør som nå har begynt med produksjon av kundenes egne bilder på fototapet.


Har du funnet et bilde du kunne tenke deg på fototapet, anbefaler produsenten deg å sende det til dem for vurdering. Dette er helt uforpliktende, og du vil raskt få tilbakemelding på om bildet er av slik kvalitet at det kan trykkes på veggen. Vi benytter et ekstra kraftig bomullslerret, som sammen med vår unike printteknikk gir ytterst skarpe og klare farger, som du garantert ikke ser bedre hos andre leverandører av bilder på lerret. Fordelen ved å printe ditt bilde på lerret, er blant annet at strukturen i overflaten gjør at du unngår reflekser fra sollys og andre lyskilder.


I hverdagen omgir vi oss med mange tapetyper uten at vi tenker over det. Bare tenk på borrelåsen, den er også en form for tape. Den svakeste formen for tape er post-it lapper, sier Lian. Det har også blitt mer vanlig å benytte tape med aluminiumsfilm som en erstatning for bly på takkonstruksjoner og som pipebeslag.


TAPET - NORGES STØRSTE UTVALG AV TAPETER.

Stort utvalg på tapet , fototapet og spesialtapet. Vi har utvalget og det blir ikke enklere og tryggere å handle din neste tapet enn her hos oss. Kvalitetsprodukter fra de beste produsentene av tapet. Din stil, dine interesser, dine ferier og dine minner.


Alt du trenger er et digitalt bilde. Det er uendelig med muligheter når det gjelder å lage sitt eget tapet. Finn frem gamle brev, vakre blonder, plateomslag eller barnetegninger.


Favorittbildet på veggen. Da kan du lage en vegg som er tapetsert med dine egne bilder. Hvorfor ikke bruke feriebildet fra Thailand over badekaret, eller utsiktsbildet fra fjellet på soverommet? På for eksempel Photowall. Bestill din fototapet online hos Mr Perswall og hent i butikk.


Fototapeter som gir dine vegger et personlig uttrykk. Velg tapeter blant våre kolleksjoner eller last. Denne tapen var testens sterkeste på flis. Når speilet først var festet på veggen var det ikke mulig å flytte på det.


Det store bildet fikk henge i to dager før det begynte å sige og til slutt løsnet. Online salg av fotokunst, tapet , wallstickers og ditt eget foto på lerret eller fotopapir, evt. Redigert av vår designer til collage eller som PopArt. Dette er skinner som man monterer på veggen, eventuelt i taket, og ved hjelp av tilhørende snorer og kroker kan man henge opp bilder og flytte på disse uten å lage nye hull i veggen, forklarer Manouck Oussoren ved Nordeko AS.


Skinnene må man riktignok feste på veggen med skruer og plugger, men dette er også de eneste hullene man da må.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg