onsdag 16. september 2015

Vakre hjem og interiør

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Norges største magasinvarehus. Se våre aktuelle tilbud og bestill i dag!


Finn laveste nettpris her.

Både hun og mannen er interessert i interiør og design, og kjøper sjelden store ting til huset uten å være enige først. Det var mannen som først uttalte at han var lei av grått og hvitt, og drømte om flere fargeklatter i hjemmet. Slik havnet den rosa sofaen i stua, og interiøret i stuekroken er bygget opp rundt den. Vi tilbyr go personlig service og garantert topp kundebehandling. Vi har et bredt utvalg av møbler, lamper, tekstiler, tapeter etc.


Vi ønsker deg hjertelig velkommen ! Iris lyslenke skaper en koselig stemning og gir et behagelig lys. Heng de i taket, i et hjørne, legg de på bordet eller i en vase. Laget av små håndmalte tråder med et naturvennlig lim.

Spar mest ved å velge dette tilbudet! Nå kan du hos Vakre Hjem Interør få en komplett pakkeløsing med hjelp til å finne kvaliteter og farger. Kundene får alt på et sted. Vakre hjem tilbyr deg et stort utvalg av tekstiler og tapeter I forkjellige prisklasser. Vi kan tilby deg som kunde en års kompetanse innen tekstil og tapet.


Vi elsker vårt nye hjem og det gir en egen glede hver gang vi svinger inn på gårdsplassen, avslutter Ida og Andreas. Klikk her for å bestille! Her finner du et utvalg av flotte kvalitetsmøbler og interiør som ikke alle har i forskjellige prisklasser. Vi har fokus på kunden- hos oss skal du kunne være deg selv og senke skuldrene når du tar besluttinger.


Bli med inn i lune og lekre høsthjem og la deg forføre av høstlig hyttekos ved sjøen,. Spørsmål ang abonnement: e-post:. Magasinet leses grundig og hver utgave blir i snitt lest ganger. Med utgivelser i året som er fylt med herlig inspirasjon og gode ideer til innreding, shopping, hage og mat, er dette et riktig sted å være for våre annonsører.


Vyrk-panel i Vakre Hjem og Interiør I denne flotte høstutgaven av Vakre Hjem og Interiør er vi så heldige å få vise fram våre egne beisefarger i denne flotte hytta på Beitostølen. Få tips og bli inspirert til å skape ditt unike drømmehjem med vakre detaljer. Mitt vakre hjem er en kategori hvor vi publiserer selvproduserte hjemme hos reportasjer. Her vil du se private hus og deres interiør beskrevet av eierne selv.


Her får du interiør inspirasjon fra private husholdninger.

Ingen blir betalt av interiørbutikker for reportasje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg