torsdag 10. september 2015

Glass folie

Folie er en effektiv og måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Glass folie

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så.


Noen velger å dekke hele glassflaten med folie , mens andre velger folie opp til brystningshøyde. Frostet folie ser omtrent ut som sandblåst glass og kan kombineres med dekorasjon, mønstre, print, eller en sammensatt kombinasjon av disse. Design, produksjon og montering av folie til vinduer og glassfelt Folie -skjerming Frosting av vinduer og glassfelt Vindusdekor og profilering Folie med logo, tekst, informasjon m. Selvklebende folie som metervare. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din.


Solskjerming og innsynsbeskyttelse integrert i glass. Vi kan også bistå med foliering av glass i henhold til krav om universell utforming, innvendig og utvendig skilting, print og profilering til messestands, for å nevne noe. Se gjerne bildegalleriet nedenfor for inspirasjon til hvordan både dekorelementer og folie kan benyttes for å friske opp dine omgivelser, eller ta kontakt med oss for mer informasjon om dekor og foliering. Spill av videoen og se hvordan Anna, med litt finesse, pynter skåler og selve bordet med selvklebende folie i blomstrende farger. De kan helt sikkert prøve, De også.


Hvis De vil se flere kreative DIY-videoer, kan De abonnere på Søstrene Grenes -kanal, hvor vi deler inspirasjon hver uke. Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Velg Lengde og antal, så sender vi til deg.


Silketrykket glass er like anvendelig inne til glassvegger og glassdører som ute til fasader og tak. Man kan til og med silketrykke glasset for å frembringe solbeskyttende egenskaper i glasset. Ved å trykke fint raster får man diffuse glass.


Disse ser da ut som sandblåst eller mattlaminert glass. Ris papir film for dekor og innsynsskjerming. Hindrer innsyn og gir glasset et flott rispapir utseende.


Glass folie

Folie kan forandre veldig mye, og gjøre din reklameplass helt spesiell og unikt. Et enkelt tiltak som fornyer hverdagen. Dette gir et glass med god støyreduksjon.


Det er lett å rengjøre, vedlikeholdsfritt, og raskt å montere. Velg egne motiv som printes og monteres på baksiden av glasset, eller la oss hjelpe deg å finne et motiv eller en ensfarget folie som passer til ditt kjøkken. Glass over kjøkkenbenk. Kontaktplast Klebefolie, mm. Klebefolie er noe som kan gjøre hjemme ditt helt unikt.


Glass folie

Kjøp online - Bauhaus. Det en enkelt å feste, bare bruk litt vann. Sikring på annen måte (utforming, størrelse, eller andre forhold) som forhindrer at man skader seg som følge av knusing av glass ved sammenstøt eller fall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg