fredag 18. september 2015

Gardiner hytte fjellet

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former.

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos.


Vi tilpasser dine gardiner i spesialmål slik at de passer perfekt til dine vinduer! Og der møter vi på både folk og fe…. Jeg trenger tips til nye gardiner på hytta, på fjellet.


Gulvet er malt i lysegrå farge og sofaen er mørkegrå.

De hytte gardiner vi kan tilby kommer enten i ferdigsydde mål eller kan gratis tilpasses dine hytte vinduer for å gjøre ting enklere for deg. Vi kan tilby deg ett stort utvalg av gardiner for din hytte i høy kvalitet med ett stort utvalg av design, farger og brukerområder. Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Velg deretter modell, farge og mønster.


Handle trygt på jotex. Hyttene på fjell og ved sjø står mye tomme i løpet av et år. Men solen er stadig på besøk. På fjellet reflekteres sollys fra snøen og inn gjennom hyttas vinduer, mens ved sjøen er vårsolen skarp. Da kan gode gardiner være til hjelp.


De fleste har et spesielt forhold til hytte og hytteturer, og mange av oss eier en perle på fjellet eller en fritidsbolig ved sjøen. Dessverre er hytta synonymt med gulnet furu og gamle filleryer, men slik trenger det ikke være. Interiørekspert Halvor Bakke forteller at hytta kan pusses opp med enkle grep, uten at det koster skjorta.


Vi har også en rustikk hytte på fjellet , vi har strøm men ikke vann. Jeg har akkurat bytta gardiner , jeg har et ønske om å prøve å få det lysere der så jeg kjøpte hvite gardiner på Kid. Siden vi også har møbler foran vinduene tilpassa jeg gardinene slik at de ikke henger nedenfor karmen.


Det finnes etter hvert et stort utvalg av gardiner som passer fint på ulike typer hytter. Det ble hentet mange gardinprøver før hytta stod ferdig. Drømmen var tykke, lange gardiner i ull, med striper i blått, grått, beige og offwhite.

På min måte er jeg like forelsket i Rondane som Harald Solberg var. Kanskje jeg er miljøskadd fra barndommens hytte -til- hytte -turer? Bildet er tatt fra Solbergs Plass i Atnedal, et flott utsiktspunkt langs Nasjonal turistvei Rondane. Solberg malt sitt ikoniske bilde En vinternatt i Rondane ikke langt her fra. Nordlyshytter kan i samarbeid med sideentreprenører tilby nøkkelferdig leveranse.


Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Gratis frakt, rask levering, lave priser og høy kvalitet! Hytte på fjellet Hytten var ca år gammel og trengte en oppgradering på farger, møbler og tekstiler. På fjellhytta kan det være lurt med lette og lyse gardiner for å slippe inn mest mulig lys. Linstoff har et røft, men samtidig lunt uttrykk, og passer godt til et rustikt interiør.


Lingardiner med trykk fra House Doctor. Ashley Wilde har nettopp lansert en vakker kolleksjon av tekstiler som kan brukes til gardiner , puter og interiørtekstiler. Lekker sammensetning av ulike mønster og teksturer fra min engelske leverandør Ashley Wilde. Patrick gardinskinne passer til lette gardiner.


Kan også benyttes til middelstunge og tyngre gardiner , men da kan det være behov for å benytte flere fester og kortere avstand mellom dem for at det skal bli stabilt. Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming. La gardinene henge på veggen i stedet for foran vinduet.


I forrige uke leverte vi gardiner til hytte ved Mosetertoppen på Hafjell! Her er vi ute på interiøroppdrag i Gol på en hytte i fjellet. Men i morgen skal jeg kjøre til Rauland (Hardangervidda), på hyttetur med flotte jenter.


Blir rart å reise på tur uten noen av barna, har stort sett noen av de med meg når jeg reiser noen steder. En veninne og familen hennes har hytte der oppe, og vi skal være der i helgen. Innredning av soverom på hytta Ti tips til soverommet på hytta Med disse tipsene får du det både praktisk og fint på liten plass. Hos Kid har vi Norges største utvalg av ferdigsydde gardiner.


Kjøp gardiner i høy kvalitet og fint design til gode priser. Bestill fra vår nettbutikk! Lette gardiner kan skape et bløtt, drømmeaktig skjær i rommet.


Les mer om fordelene og ulempene til gardiner på bloggen vår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg