fredag 25. september 2015

Ankerdram glass

Du benytter en utdatert nettleser som Vinmonopolet. Har du hastverk, kan et glass blåbær dekkes med sprit, siles fra etter en uke og spes med. En ankerdram , en røverhistorie, et beach-party, tips og rå latter og moro. En grei ankerdram er et glass Jeger. Man får smaken både på innpust og utpust.


Ifjor var det gubben som hadde ansvar for innkjøp av ankerdram. Tomling Ankerdram er en flott tomling (beger) som er håndstøpt. Skriv en produktanmeldelse og del dine erfaringer med dette produktet med andre kunder. See featured Ankerdram Glass I Båt pages, read about Ankerdram Glass I Båt, and find sites about Ankerdram Glass I Båt.


Ankerdram Aquavit er super å nytes ved siden av et glass lys pilsner, og er det ekstra varmt kan man gjerne avkjøle akevitten noe. Men husk at fatlagret akevitt fortsatt er best i romstemperatur. Noen ganger kan det være godt å lage en longdrink også. Holderen ser ut som en båt og oppi står to glass med anker.


Du kan få båtnavn på glassene da koster det 6kr for holder og glass. Or sign in with one of these services. Tomlinger (beger) med anker og tauverk som motiv. Sendes uten tillegg for frakt (innenlands).


Jeg har faktisk sett noen har nydt et glass lettøl som ankis, og ære være dem for det. Ombord i FLIII varierer det noe. Det kan være vi åpner et par flasker Castelblanche om det er mange som skal ha.


En liten skvett iskald champis er koselig hvor folk treffes. Flotte franske drammeglass med maritim dekor. Glassene våre er perfekt til ankerdram nå i sommer. Vi sender fortløpende så sikre deg dine egne glass i dag.


Cognac, whisky, portvin, akevitt - ingen begrensninger på bruk! En feilplassert ankerdram øker sjansen for at et eventuelt uhell får et så mye verre utfall. Når vi vet dette bør det virke unødig å skåle til rors.


Selvfølgelig skal vi nyte sommeren. Blå himmel, bølgeskvulp og sjøgrønt hav. Det er noe eget med måkeskrik og et glass vin ved bordet. Bare hold det unna roret.


As Youngship Sørlandet member you get a glass of cold beer for NOK from 6-p. We also booked shuffle boards for us from 18. Throughout the years, YoungShip hosts a number of smaller events called Ankerdram. Om en uke skal dette siles og helles over på flasker, så til da får jeg forsøke å skaffe meg en rull gasbind og en trakt. Og i kvel Eggen, blir det et glass vin for å feire ukens nyhetssak?


Nei, jeg skal ut med båten i ettermiddag, og jeg tror jeg skal holde meg langt unna alkohol, forfekter han og dermed blir det neppe noen ankerdram. Hvorfor seilene var oppe, spør du. Et bugnende ostebord hadde pirret Smules interesse, så hun bestilte et glass italiensk Ripasso til avslutningen, mens Smith ville gå direkte til dessertbordet og bestilte et glass Moscatel. Så var det på an igjen. Ostene var godt modne og holdt jevnt over høy kvalitet, syntes Smule.


Dessertbordet var fylt til randen av fristelser. Av møbler udstyres salongene med et bord (klaffebord) og et bridgebor en bufet med speil, skap og glashylde over, løse vægskape med hylder for glas og flasker - alt av mahogny. En næthylde med forniklede knægde anbringes paa hver side av vinduerne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg