tirsdag 29. september 2015

Bildevegg

Använd vÃ¥rt nya verktyg för att hitta motiv och ramar som matchar med varandra. Bildevegg – inspirasjon og tips! Her finner du inspirasjon og tips for en vellykket bildevegg ! Våre ferdige pakker er satt sammen for deg som vil ha et vakkert konsept med bilder som på forskjellige måter tilfører noe ekstra når de kombineres.


Og hvis du lager en bildevegg med dine personlige bilder, så samler du alle dine fineste minner på et sted der du alltid kan se dem.

Du kan også velge å kombinere fargerike illustrasjoner med bildene dine, noe som tilfører litt glede til veggen. Mellomstor bildevegg. La ikke veggene dine stå tomme, få mer liv i rommet med en bildevegg.


Collagens totalmål: 135x117cm med 7cm mellomrom. Sett sammen posters til en collage med favorittmotivene dine, fungerer utmerket til større vegger og rom. Du kan starte med et stort bilde i midten, eller et bilde du liker godt og som du ønsker skal være midtpunktet.


Jeg har fått meg ny bildevegg ! Og jeg er så sjukt fornøyd!

De har så mye fint til en fin pris! Denne gangen fjernet jeg alle de gamle posterne, og valgte å gå for en litt med minimalistisk vri som ikke tar for mye fokus bak sofaen. Hvordan du lager en fin bildevegg. Det krever litt arbeid når du skal skape din egen bildevegg , men vi lover at det er verdt innsatsen!


For å gjøre arbeidet enklere og morsommere har vi gitt våre beste tips for et godt resultat og gjøre prosessen mindre komplisert. Se vår guide for å lage din egen bildevegg her. Alt er lov når det gjelder å henge opp bilder. Trenger du tips til hvordan du kan lage din bildevegg , kan du bla gjennom våre inspirasjonsrom og interiørstiler.


Les vår veiledning: slik lager du en bildevegg. Men før du slår den første spikeren i veggen, er det en god idé å ha en plan for hvordan bildene skal plasseres i forhold til hverandre. Her får du våre beste tips til hvordan du skaper en bildevegg. Template for en stor bildevegg - Rammer. The total height is 1cm.


Total høyde er 1cm. En fargerik bildevegg er et spennende blikkfang i ethvert rom. Hvis noen av bildene matcher, er det bare flott om andre bryter med hovedfargene – det gjør veggen mer levende.


Få herlige ideer rett i innboksen og meld deg på vårt nyhetsbrev!

Print, Mysterious Lady, 5kr (inkl. frakt), Canstore. Linda Bjerrang forteller følgende om hvordan hun har valgt å dekorere interiøret i sitt hjeDet vi har på veggene representerer alle oss som bor her. En bildevegg i hjertet av stuen. I tillegg så blir det litt som å ha et fotoalbum på veggen, da det er plass til mange bilder.


Vi henger for eksempel opp bilder fra ferien. Fototapet er en populær kategori med fototapeter for alle slags rom og miljøer. Photowall tilbyr høy kvalitet, rask levering og fri frakt. Det er bare så utrolig gøy med bildevegg ! Man får samlet de fotografiene man er glad i, som gir deg en god følelse på en kul og kreativ måte.


Så hvordan gjør vi det? Interiør fra sakristiet i Stange kirke. Gravlyset fikk stå lenge med vaterpasset sitt og rette på bildene, før sjefen i hjemmet var fornøyd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg