mandag 14. september 2015

Magneter

Magneter og magnetiske løsninger til hjemmet, kontoret og for proffe. Hos oss finner du et bredt utvalg av alle typer magneter og magnetiske løsninger. Supersterke magneter, perfekt for eksperimenter og moro. Søk Magneter Og Verktøy.


Med magneter kan du enkelt henge opp bilder, pynt og huskelapper. Vi har magneter for stort og smått.

Våre sterkeste neodymmagneter kan holde hobbyutstyr og lignende som veier flere kilo. Hvis du for eksempel vil lage dine egne kjøleskapsmagneter, kan du gå for et sett som inneholder mindre magneter i ulike størrelser. Ixtur produserer et bredt spekter av pneumatikk-styrte magneter som spenner fra kg til 1kg WLL. Funksjonen av magnetene er basert på neodymium permanentmagnet. I mange hjem kan magneter sees sittende fast på kjøleskapsdører.


Velkommen til magnordic. Merk at neodymmagneter er sprø og lett går i stykker når de slås mot noe hardt (for eksempel en annen magnet) Merk! Magneter er ikke leketøy og skal oppbevares utilgjengelig for barn.


Det kan innebære livsfare dersom flere magneter svelges.

Magneter - alle neodymmagneter i forskjellige former, størrelser og farger til ulike bruksområder. I denne kategorien finner du et bredt utvalg av alt fra små til store og kraftige neodymmagneter. Bruk gjerne filtrering etter diameter, styrke eller andre magnet egenskaper for å finne raskere det du trenger. Salg av magneter og magnetiske løsninger.


Hos oss kan du kjøpe kraftige magneter til hjemmet, kontoret samt profesjonelle magnetiske produkter for proffe og bedrifter. Lek med magneter gjør det lettere å forstå geometri og det er en genial måte å leke seg til forståelse av matte. Pluss det er gøy å bygge med.


Mens Magformers ikke gjør forskjell mellom polene og derfor kan settes sammen som man vil er Polydron Magnet en ekstra dimensjon med at man skal jobbe med brikkenes poler. Ryggstøtten inneholder effektive magneter som bedrer blodsirkulasjonen og fremskynder heling av skader. Den gir riktig sittestilling, styrker riktige muskler og forebygger slitasjeskader i rygg, hofter og nakke.


Passer over alt: i sofaen, stolen og i bilen. Trekket kan enkelt tas av og vaskes. Man kan på den måten få meget kraftige magneter , se elektromagnet. Faraday innførte nye synspunkter i læren om magnetisme.


Istedenfor å se på kreftene mellom magnetpolene, som Coulomb hadde gjort, la han vekten på kraftvirkningene i rommet omkring en magnet slik de blir synlige i de magnetiske feltlinjene. Brutalt sterke magneter. Kjøp dem hos Coolstuff!


Stort utvalg av maskiner, verktøy og materialer til hobby og profesjonelle byggere. Alnico magneter Alnico Høy Pot Magnet – Diameter HToleranse.

Design dine egne personlige magneter med Vistaprint Fra magnetiske bilskilt til visittkortmagneter, kalendere og notatkort – du finner tallrike muligheter for spesialtilpassede magneter som vil høyne bedriftens markedsføringsaktiviteter hos Vistaprint. Legg til bedriftens logo, bilde og tekst og design den slik den passer deg. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Clas gir års garanti.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Magneter med sterkere felt enn det som tilsvarer metning i jern lages uten jernkjerne. Mest effektiv for å frembringe sterke magnetfelter er superledende elektromagneter.


Superledende magneter lages med spoler av spesielle forbindelser (niob-sink, niob-titan) som avkjølt med flytende helium (-27 °C) blir superledende. Spar mye på vårt store utvalg Magnetisk tilbehør og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor. Bestill Online i dag og få rask levering.


Magneten kjøpesenter har et stort antall butikker, og ligger sentralt plassert ved Ei Levanger, Nord-Trøndelag. Vi är ett familjeföretag med lång erfarenhet i branschen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg