mandag 28. september 2015

Jotun antikkhvit

Sjekk ut fargekart utvendig beis. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! En grønnaktig hvit tone. Produkttype: Textures.


Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. En svak varm beige tone. Dette er en farge som har en ncs kode som forteller oss at den består av både grønt og gult. Men denne fargen spiller deg.


Farger på skjerm kan påvirkes av datateknisk utstyr. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem.


Fargeopplevelsen kan være forskjellig under ulike lysforhold. Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende. Og slike gulaktig hvite toner står ikke like godt til krittende hvite vegger eller kjølige gråaktig toner. Da tenderer gulaktig hvite toner til å se skitne ut.


Svært mange spør oss i Jotun om nettopp dette, derfor hadde jeg lyst til å dele noen stikkord om Jotuns mest populære hvittoner med dere. Beige toner skaper ganske enkelt et lunt og godt bakteppe for ditt interiør, - rom det er godt å oppholde seg i. Her er våre beste beige farger. Vi har nettopp malt trapp mellom hall i første etasje og kjellerstue med Jotun antikkhvit.


Jotun antikkhvit

Vi skal nå male veggene i hallen og er usikre på fargevalg. Tilstøtende rom er malt i Lindebeige. Tak, vegger og listverk er i Bomull og vegger i Sand.


Jeg har aldri malt med Antikkhvit , så kjenner ikke fargen, men vil jo ikke ende opp med et resultat med grøntskjær ;) Ønsker heller ikke bruke veggfargen Sand. Hos Maxbo finner du Lady maling fra Jotun som gir et elegant sluttresultat. Kjøp på nett eller i butikk.


Dette huset tar opp farger fra svaberg og sjø man finner like i nærheten. Jotun sin er veldig fin og har ikke noe rødskjær i seg. Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden. Vi feirer det nye tiåret med å lansere helt nye farger fra LADY!


Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg