onsdag 9. september 2015

Gult interiør

Gult interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser.


Gult interiør

Igjen en veldig mild nyanse av gult , som passer godt i både oppholdsrom og gjennomgangsrom, og enkelt kan kombineres med andre farger. Et superklassisk, og mest sannsynlig amerikansk interiør , men følelsen de gule gardinene formidler, kan fint være til inspirasjon for mer skandinavisk-utseende prosjekter. Visste du at gult stimulerer hjernefunksjonen og at det derfor er viktig å omgi seg med og bruke gult i vintermånedene? Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.


Og av de enkle grunnene bør vel alle hjem ha litt gult i seg! Fargen finnes i utallige variasjoner, fra de helt dempede, rolige, lune gulfargene, til de signalgule og friske nyansene. Den passer i tillegg perfekt til svart-hvite trenden som vi er midt i. Tremateriale og gult er også en fin kombinasjon. Mens mot høsten er den et herlig lyspunkt blant mørkere farger, enten med den sennepsgule eller mer klargule. På Pinterest fant jeg mange fine inspirasjonsbilder som kan gi noen nye ideer til interiøret.


Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør , og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus! Hos Kid har vi Norges største utvalg av myke og deilige sengetøy og sengesett!


Velg mellom flanell, sateng, krepp og lin. Kjøp i vår nettbutikk. De tror vi vil se mer gult framover. Vi har behov for den optimisme og energi som gult gir, også er det en farge som skaper rom for personlighet og som passer godt inn i de gyldne nyansene og brune tonene som utpeker seg i interiørbildet akkurat nå, sier Charlotte Ronja E. Innred hjemmet ditt med vakre gjenstander og skap ditt. De som er interessert i interiør , har nok for lengt fått med seg at NÅ kommer fargene.


Ja, de gjør definitivt det, men det tar litt tid her i nord. De kommer litt etter litt smygende inn. Forskjellige aktører i fargehandlerbransjen kårer årets farge. For å hjelpe deg med å finne det interiøret du ønsker, kan du bla gjennom bilder av gult interiør i galleriet under.


Hvis du trenger mer inspirasjon, bare bla i kategorien interiør til hjem. Interiør gult soverom design interiør gult soverom Forrige bilde Bla gjennom flere design interiør gult soverom ved å gå artikkelen Interiør gult soverom. Focus Interiør er en bedrift som produserer kjøkken-, bad- og garderobeinnredninger. Vi holder til på Rundhaug i Målselv kommune i Troms fylke.


Les mer om hvordan gult blir brukt i interiør her. Innenfor mote har gult praktisk talt eksplodert, og har gått fra å være en farge man helst unngår fordi man har fått for seg at den er vanskelig å kle, og generelt sett har blitt sett på som litt for entusiastisk, til å bli fargen alle skal ikle seg. Gult InteriøR vil bli innredet i en vei i samsvar med eksakt smak til eier.


Anstendig dekorasjon alltid gemytt sin beboere til en lykkeligere person. Vakre gardiner gjør flotte vinduer enda vakrere og er med på å fremheve interiøret i ditt hjem. Har du allerede masse farger og mønstre, kan det være lurt å velge gardiner i mer nøytrale farger, men hvis du allerede har nokså nøytralt interiør , kan spreke farger på gardinene endre rommets inntrykk ganske betydelig. Og den kan brukes på mange måter.


Gult interiør

Gult er en herlig farge, generelt en glad og optimistisk farge. Den kan virkelig sette en spiss på interiøret med en knallgul stol, i et ellers nøytralt interiør , eller dempet på større flater. Den sennepsgule fargen på tekstiler og tapeter er jo bare herlig. Vil du bli interiørkonsulent eller utstillingsdesigner? Bladhyllene, Instagram og andre sosiale medier flommer over av design, interiør , farger og former i verden rundt oss.


Etter fullført vgpå Interiør eller Utstillingsdesign har du fått en yrkestittel og kan gå rett ut i jobb som interiørkonsulent eller utstillingsdesigner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg