onsdag 23. september 2015

Kurvsystem oppbevaring

Løsningen er smart og praktisk oppbevaring med kurver, esker og bokser som hjelper deg å få mest mulig ut av hver kvadratmeter. De riktige kurvene gjør oppbevaring til en drøm. For deg som skape orden i garderoben, boden eller på loftet!


Dette kurvstativet har seks små og to store kurver som kan oppbevare alt fra klær til leker og verktøy. Hos MAXBO finner du en mengde hyller og kurvsett i forskjellige utforminger. Kjøp på nett eller i butikk.

Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Et slikt garderobesystem kan være til god nytte i mange andre rom enn soverommet. Reoler og kurvsystem gjør seg utmerket på boden, i garasjen eller andre rom der du trenger oppbevaring og system. Smart organisering av redskaper, utstyr, klær og andre saker lønner seg i alle rom! Ta godt vare på alt du eier med oppbevaring fra Bohus.


Det finnes mange kurvsystemer. Kurvene kommer i mange forskjellige størrelser, og du kan velge mellom trådkurver og meshkurver. Det går fint an å kombinere begge type kurver i samme stativ.

Skinnene skrus rett på veggen og du setter opp så mange hyller du trenger. Trenger du trådkurver til garderobeskapet eller bare smart oversiktelig oppbevaring Norskprodusert kurvinnredning som tåler mye vekt. Velg mellom hvit eller platinum.


Skuffene ruller lett ut og inn, noe som gjør det behagelig i det daglige. Kurvene stopper både ut og inn, slik at den ikke går i veggen bak, og du drar den ikke ut på gulvet. Kurver til oppbevaring og lagring av stort og smått.


Klær, leker og annet som ligger spredd rundt omkring - gjør en liten innsats og forskjellen blir enorm. Vi har stort utvalg av oppbevaringsdingser, uansett om du skal komplettere det du allerede har eller leter etter nye, morsomme oppbevaringsbokser og kurver. Utvidbart kurvstativ med fire kurver til strømper, undertøy og annet.


Fire doble hjul gjør at kurven er flyttbar og fleksibel. Prioriter lukket oppbevaring. Hemmeligheten er å tenke synlig versus usynlig.


Ha godt med lukket oppbevaring som skjenker, skap og kommoder, og lag et system inni dem som du tviholder på. Det er deilig å kunne skjule tv-en og alt av kurver, leker, aviser og annet som lager rot. Disse inspirasjonssidene er for fans av smarte oppbevaringsløsninger! Enten du skal i gang med en fullstendig renovering av garderoben, trenger mer plass på kjøkkenet eller vil ha bedre oppbevaring til sko i gangen, vil du alltid finne de beste løsningene her hos Elfa. ROLLER kurver har hjul og glir i skinner med utrekkstopp.


Ved oppbevaring av klær i trådkurver luftes klærne, i tillegg til at man lettere har en overiskt over hva som ligger i kurvene.

Komplett leverandør av garderobeløsninger, skyvedørsfronter og innredning, walk-in, lages på mål, kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling. Et inngangsparti skaper førsteinntrykket av hjemmet ditt. STANDARD kurver glir i spor og er enkle og ta ut. Utforsk våre praktiske og stilsikre entremøbler og oppbevaingsløsninger.


Hva passer best i din gang? Julehuset Skeidar Se mer. Alt til julen finner du hos oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg