torsdag 17. september 2015

Maling til murgulv

Elastisk, akrylbasert betongmaling. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling ? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.).


Denne versjonen er normalt vår anbefaling i garasje, fjøs, verksted og lager.

Lukter sterkt under og rett etter påføring. Husk å bestille tynner i tillegg til maling ! Har ikke vært borti andre typer, men vet at Gjøco har en veldig bra epoxy maling. En bekjent la det på gulvet i et fjøs, og den er nå år gammel.


Skal males om igjen nå til sommeren. Den får godt med belastning. Hvordan male betonggulv? Steg Flaten må være ren, tørr og fri for oljestoffer.

På tidligere malt underlag bør flatene rengjøres med f. Trestjerner Gulvrens. Epoxymaling er kun til innendørs bruk, ettersom UV-stråler kan bryte ned den ellers så solide malingen. Det er litt dyrere enn annen gulvmaling, men til gjengjeld får du et resultat som både holder lenge og er veldig enkelt å vaske rent. Skal til å male et betonggulv med 2komp epoxy- maling. Det som er, er at gulvet nå har et par stygge hakk.


Ikke så veldig dype, men vil helst ha en slett og glatt overflate før jeg maler for å få det best mulig utseendemessig. Hva kan jeg bruke for å glatte ut gulvet? Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Maxbo. Slamhu løstsittende maling , løs puss og all gammel kalk skal fjernes.


Sopp, sot og annen smuss fjernes med JOTUN 2-i-KRAFTVASK OG SOPPFJERNER, med etterfølgende skylling med rent vann. Flatene skal være tørre før videre behandling. Overflaten må være tørr, ren og støvfri, fri for olje og fett.


For å sikre god heft til underlaget skal man forbehandleoverflaten med Hey’di KZ tynnet 1:med vann. Sementhud på ny stålglattet betong skal fjernes mekanisk eller med syrevask ( saltsyre). Utblanding - Bruksmåte Omrør maling før påføring.


Dermed holder et 5L-spann til ca.

Maling som er spesielt for betongvegger er lett å jobbe med. Vi valgte å bruke en stor pensel for å komme godt inn i veggenes ujevnheter. Men man kan like gjerne male veggene med rulle. Om veggene trenger mer enn ett strøk med maling kommer an på hvor mye av betongen som er kommet til syne før en begynner å male, og ikke minst malingens dekkevne. Finn Maling Av Murgulv.


Spør butikkpersonalet, så får du hjelp med å velge riktig maling til nettopp ditt gulv. Et lyst gulv får rommet til å se større ut, men krever mye rengjøring. Mørke gulv gjør at støvet synes bedre, og krever mer belysning i rommet. Ved maling av betonggulv må du følge bruksanvisningen på produktet du velger, dette vil variere fra produkt til produkt.


Velg det som passer deg best. Søk etter maling , verktøy og annet. Frakt fra 7-favorite. Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling.


Dersom dette dreier seg om et vanlig betong eller sementgulv, uten særlig værbelastning, bør helt vanlig grå gulvmaling gjøre nytten. Går man til fargehandleren og ber om maling til et garasjegulv, tør jeg vedde på at de kommer bærende med helt ordinær Jotun Gulvmaling. Underlaget skal være rent, fast og tørt. Løstsittende maling , løs puss og all gammel kalk skal fjernes.


Sopp sot og annen smuss fjernes med JOTUN 2-i-KRAFTVASK OG SOPPFJERNER, med etterfølgende skylling med rent vann (vinduer bør tildekkes).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg