mandag 14. september 2015

Magneter kjøleskap

Magneter kjøleskap

Sørg for at budskapet ditt er akkurat der kundene ser det. Supersterke, eksklusive magneter. Kjøp dem på Norges gadgetmekka! Bredt utvalg av magneter og magnetiske løsninger til hjemmet, kontoret og for proffe.


Søker du magneter til kjøleskap ? Egentlig er alle våre magneter kjøleskapsmagneter, men vi har her samlet en kategori for de mere alminnelige magneter og morsomme kjøleskapsmagneter, som også er gode til lek og innlæring. Magnetene gjør kjøkkenet ditt mer personlig og holder styr på skoleskjemaer, plikter etc. Slike kjøleskapsmagneter er alltid populære.


Andre magneter som kan brukes til bilder er magnetiske bilderammer. Da kan du bruke bildene du har, og du får et veldig personlig tilpasset kjøleskap ! Av og til er det praktisk å bruke små gummierte magneter til å henge opp innbydelser og andre papirer på kjøleskapet. Alnico magneter Alnico Høy Pot Magnet – Diameter HToleranse. Magneter til kjøleskap selges i mindre pakker til privatpersoner og som større leveranser til kontor, skoler og undervisning. Perfekt til illustrasjon på metallfasade.


Vi leverer trykk etter tegning) Kontakt oss i dag for et godt tilbud på magneter til kjøleskap ! Med magneter kan du enkelt henge opp bilder, pynt og huskelapper. Vi har magneter for stort og smått. Våre sterkeste neodymmagneter kan holde hobbyutstyr og lignende som veier flere kilo.


Hvis du for eksempel vil lage dine egne kjøleskapsmagneter, kan du gå for et sett som inneholder mindre magneter i ulike størrelser. Utform dine personlige magneter med egne bilder, enkelt som bare det. Magnetbildene er praktiske, små hjelpere i hverdagen. De kan henge fast notater og postkort, og er i tillegg dekor på kjøleskapet eller magnettavlen.


Magneter kjøleskap

Utkikk etter magneter til kjøleskap ? Fire runde, kraftige magneter som passer utmerket til kjøleskap , whiteboard- og magnettavler. De kan selvfølgelig også brukes på alle andre magnetiske flater. Denne pakken inneholder 3magneter med ord og deler av ord som du kan feste på ditt kjøleskap eller på andre metallflater.


Ordene kan settes sammen til alt fra finstemt lyrikk til morsomme ordspill. Hvis du vil henge ting på kjøleskapet , fiske opp ting du har mistet eller bare er nysgjerrig på neodymmagneter, er Pakke og Pakke med stavmagneter og små magneter de rette for deg. Hvis du har litt større planer, kan en 5-pakning med store magneter være artig å eksperimentere med. Våre gigantiske og supergigantiske magneter selges.


Magneter og magnetiske løsninger til hjemmet, kontoret og for proffe. Hos oss finner du et bredt utvalg av alle typer magneter og magnetiske løsninger. Marihøne med magneter.


Artig kjøleskap magnet i mykt stoff. Kjøleskap - magneter. Kan selvfølgelig henges hvor som. Runde Neodymium magneter , 10mm i diameter og 2mm i tykkelse. Her får du hele 1stk!


Dine personlige magneter med bilder er veldig anvendelige i hverdagen. Bruk for eksempel dine kjøleskapsmagneter når ditt kjøkken skal piffes opp. Heng notater, postkort, bilder og invitasjoner opp på kjøleskapet med dine unike magnetbilder. Personlige kjøleskapsmagneter er en optimal gaveidé til familie, venner og bekjente. Design denne praktiske lille gaven med ditt yndlingsfoto, og kjøleskapet blir til et dekorativt blikkfang i kjøkkenet.


Og når bildet av hvert enkelt familiemedlem pryder hver sin magnet, er det lett å utdelegere arbeidsoppgavene på kjøleskapet eller magnetveggen. Stilige magneter i friske farger til f. Disse universale hjelperne forvandler ethvert kjøleskap , avtrekksvifte og mange andre overflater i metall til en oppslagstavle. Vårt store utvalg av motiver og temaer gjør at man finner noe for enhver smak. Magneter finnes i mange varianter og fasonger, de er sterke eller svake, store og små.


Magneter kjøleskap

Noen er fine på tavler og kjøleskap , men klarer ikke holde på stort annet enn et postkort eller et papirark. Men det finnes ekstremt kraftige, små magneter , som er laget av litt mer eksotiske legeringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg