mandag 7. september 2015

Blek sand jotun

Blek sand jotun

En gråaktig beige (greige) tone. Denne beigetonen oppleves som litt grålig beigetone, den er mindre varm enn de tradisjonelle beigefargene. Fargen er dempet, lun og grålig beige. Select another country for your data sheet. Den här beigetonen upplevs som lite gråaktigt beige, den är mindre varm än de traditionella beigefärgerna.


Blek Sand farge fra Jotun. Beigefarger holder stand – og det er ikke uten grunn! Beige toner skaper ganske enkelt et lunt og godt bakteppe for ditt interiør, og gir rom det er godt å oppholde seg i. Saken er sist oppdatert okt.


Lune klassiske beigetoner. Lys Antikk – en svak, varmbeige tone. Er en varm beige tone. En lys mellomtone som oppleves som lun og varm. En av våre mest solgte farger.


Blek sand jotun

En dempet brunbeige tone. Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo.


Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Nå tenker jeg litt på mohair, silke og blek sand eller marrakesh, silke og sand. Fungerer Linblå med Sand eller blek Sand ? Lister klassisk hvit eller letthet.


Kjøligere grå og blåtoner. Enkelte har stram og moderne arkitektur, kanskje med elementer av betong og stål. Kanskje med beliggenhet blant fjell, hav og. Gammel furu grunnet to ganger med Jotun Kvist- og Sperregrunning. Planketaket mellom bjelkene pålimt Jotun Slett Vegg med Jotun Tapetlim Standard.


Dine møbler bør også med i vurderingen. Tonen er grålig brun, – ikke for grå, ikke for gyllen og ei heller rødlig brun. Kun behagelig og varm i tonen, som står godt til en rekke dekkende farger på eksteriør.


Denne Pinnen ble oppdaget av Jonill Storøy. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Hvittoner kan oppleves som gulaktige, rødaktige, varme, kjølige, gråaktige eller blåaktige. Mulighetene er ganske enkelt mange.


Blek sand jotun

Det er ikke slik at det finnes en enkelt hvittone som passer hos absolutt alle, sier Nina Klæboe, interiør- og fargedesigner i Jotun. Lisbeth Larsen, fargesjef og trendansvarlig i Jotun , ser trendene lenge før de fleste. Og hun hadde rett for et halvt års tid siden, da hun fortalte oss om de kommende trendene.


Hun mente vi kom til å elske mint.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg