fredag 18. september 2015

Gardin maljer

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Bruk maljer til stoff, gardiner og presenninger. Med maljer forsterker du hull i gardiner og andre tekstiler. Litt kraftigere maljer passer utmerket til presenninger.


Trenger du gardinoppheng?

Vi leverer metallmaljer til gardiner i forskjellige farger - i størrelse m. Stort utvalg av gardinringer, gardinmaljer og rynkebåndskroker. Fri frakt ved bestilling til butikk. Både i tvinnet tau og i metall. Flere farger, modeller og design. Oppbevaringsboks fra Prym med inndeling - super egnet til plasttrykknapper, metalltrykknapper og maljer.


Kjøp gardiner i høy kvalitet og fint design til gode priser.

Hos Kid har vi Norges største utvalg av ferdigsydde gardiner. Bestill fra vår nettbutikk! Her har vi samlet ulike søminstruksjoner for at du på best mulig måte skal ha alt du trenger for å komme i gang med å sy din egen gardin.


At vi har bånd i de fleste varianter vet du kanskje, men se på dette morsomme båndet! Våre produsenter kan lage bånd og etiketter med både logo og bilder. Funker i stoff, plastik, skai eller skinn, og det følger med verktøy for å få laget. Passer i prymverktøyet for maljer (kjøpes i separat pakke).


Anbefaler å bruke prymtanga med verktøyet for maljer for å feste dem. Vi har et stort utvalg av trykknapper og maljer i mange ulike størrelser. Trykknapper er en lett måte å kneppe klær uten å lage knappehull. Viser 1–af 1resultater. Disse nettsidene bruker såkalte cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på våre sider.


Her finner du flust av maljelengder til hjemmet ditt. En maljelengde gir et karakteristisk, bølgende fall, perfekt til vinduer du ofte vil dra for eller åpne opp. Dette sier deg kanskje ikke så mye, og hvis du er mann, er kanskje dette et innlegg du egentlig bare ønsker å hoppe elegant over!

Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Innermål Ø mm, yttermål Ø mm. Målet er hullets diameter, ikke på hele maljen.


Lag ditt solskjermings eller gardinprodukt på mål. Maljer , av rustfritt metall. Finner du ikke målene som passer til dine vinduer kan vi tilby deg spesialtilpasset solskjerming av høy. Vi holder lavest priser - slik er det bare, og slik vil det forbli.


Sortimentet inneholder også et stort utvalg av bånd og tilbehør til bruk for å sy liftgardiner, samt bånd som benyttes til forsterkning ved påføring av gardinmaljer , samt ulike typer lim- og fikseringsbånd. Tenker du på nye gardiner, men synes det tar for lang tid å sy eller du rett og slett liker ikke å sy? Du er i godt selskap. Kom i gang med å sy din nye liftgardin. Slik gjør du det: Mål bredden på vinduet.


Stofforbruket er lengden på vinduet pluss ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg