onsdag 2. september 2015

Gulvmaling betong

På utkikk etter gulvmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Byggprodukter for Nordisk klima. Stort sortiment, les mer her.


Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment.

Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Mal gulvet med gulvmaling i den fargen du ønsker 2. Strø ut fargeflakene på den våte malingen slik du selv vil 3. Avslutt med klarlakk for en god sliteflate.


Produktet anbefales til boliger og industrilokaler med lettere trafikk. Spesifikasjoner Glansgrad: Ca blank. Herdetid: timer, full slitestyrke etter 5–døgn.

For å oppnå god heft bør slike flater mattes eller ripes opp. Blanke flater slipes lett, betong med en diamantsliper, tre med slipepapir. Sugende flater strykes med en grunning beregnet for epoxy. Sprekker fylles med epoxysparkelmasse, som jobber optimalt sammen med den spesielle malingen.


I skipsindustrien brukar dei ei måling som festar som berre rakkern på alle underlag. Har sjølv brukt det på verkstedgolv der vi smurte det rett på betong med oljerestar, fungerte fint. Er ikkje sikker på navn eller pris, men det kan vere verdt å sjekke ut. Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling.


Male ubehandlet og malt plass-støpt betong. Denne bruksanvisningen gjelder for plass-støpt betong. Behandling av betong med jernarmering krever malingsystemer som bremser karbondioksid (CO2) fra å trenge inn i underlaget.


Dersom CO sammen med fuktighet, angriper jernarmeringen i betong , vil korrosjon (rust) dannes og armeringen vil svekkes. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Hos MAXBO finner du et utvalg slitesterk og rengjøringsvennlig Epoxymaling.


Kjøp på nett eller i butikk. Vannbasert, 2-komponents epoksymaling som egner seg til f.

Ved krav til fuktgjennomtrengelighet anbefales ikke mer enn to strøk. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Egenskaper: Hurtigtørkende og slitesterk. Bruksområde: Innendørs på tre- og betonggulv i tørre rom. Beskrivelse og egenskaper.


Malingen bygger en film som beskytter treverket. Industri- og lagergulv, garasjer, verksteder, kjellergulv, vaskerom. Overflaten må være tørr, ren og støvfri, fri for olje og fett.


TreStjerner gulvmaling har svært god vedheft og slitestyrke, og kan anvendes på tre, betong , og laminatgulv. Den er enkel å bruke, og krever svært lite forarbeid. Trestjerner gulvmaling fås i glansgradene blank, halvblank og matt.


Brukes til maling på betong og tregulv med lettere til normal slitasje. Ikke til garasjegulv. Ved nymaling av betonggulv: skal eventuell betonghud slipes bort.


Med et godt strøk gulvmaling gir du ikke bare hjemmet en rask og enkel make-over, du gjør også deg selv en tjeneste med tanke på rengjøring og vedlikehold av gulvet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg