tirsdag 22. september 2015

Beste vinglass

Alt du trenger samlet på ett sted! Hva skjuler seg bak trenden? Gode priser og rask levering! Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Verdens beste vinglass på tilbud.

Smak, lukt og syn er de tre sansene vi bruker når vi skal nyte vin. Få rabatt på verdens beste vinglass Den verdensberømte vinskribenten Jancis Robinson har laget ett vinglass som dekker alle behov. Det kommer til å dekke.


Kantik Brands er den eneste aktøren i Norge som har agentur på disse. Med vinglass fra Lucaris er du sikret et praktisk vinglass som også ser elegant ut på middagsbordet. I denne videoen kan du se Lucaris demonstrere styrken til glassene på et betonggulv. Rogaskas historiske eleganse.


I Øst-Europa kan de noe helt spesielt med krystallglass og tradisjonelt sett kommer de beste glassene fra Sentral- og Øst-Europa.

Elegant vinnglasserie som vinner over flere og flere vinkjennere. For røde viner er det Chianti og Zinfandel dette glasset passer best til, men alle karakterfulle viner med middels tanniner og ikke for rik fruktighet vil gjøre seg bra i dette glasset. Riedel Vinum Champagne – for gode bobler.


Vi kommer ikke utenom vinglass for Champagne og dette er det beste allroundglasset for Champagne. Vinentusiaster har aldri vært mer kresne enn i dag, og et område som representerer en stadig større andel av vinbudsjettet, er glassene det drikkes av. Vi på Druen foretrekker glass fra produsentene Riedel, Spigelau og Schott Zwiesel.


De beste glassprodusentene. De har lagt ned et enormt arbeid med forskning, utvikling og testing av forskjellige glasstyper tilpasset forskjellige vintyper, druer etc. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Om du leter etter vinglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Et godt vinglass skal alltid være smalere på toppen enn i bunnen. Kjøp på nett og få rask. Med en fin bue skal den snurpe seg litt sammen.


Noen kaller det tulipanformet. Grunnen til det er at nesen skal komme til med lukteøvelser. Du gjør det automatisk hver gang du hever glasset mot munnen.

Market Best vinglass med trykk fra Printoz. Produsenten har også et utvalg ølglass, vannglass og karafler. Jeg ville ha kjøpt noen gode standard vinglass , gjerne med den tulipanformen jeg snakket om. Så har du noen middels store til lette rødviner, hvitvin og bobler, og noen litt større glass til tyngre rødviner med masse smak, sier hun. Vinoteca har plukket ut de beste av de beste og presenterer her det vi mener du bør ha, enten i Sommelier serien eller.


Smart: Vinglass med knusegaranti. Hvilket glass bør du velge? Glass som passer til alt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg