mandag 28. september 2015

Sjøsand beis

Sjøsand beis

Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate. Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet. En dempet gråbrun beis med brente terrakotta- og bruntoner.


Sjøsand beis

Dette innlegget er basert på et utdrag fra en artikkel i HYTTELIV hvor Nina, vår eminente fargedesigner, lagde forslag til fargepaletter til hytta. Fra å ha gulnet furu fra topp til tå, ble atmosfæren i hytta i Tuddal lun og behagelig, med en gjennomført bruk av beis i naturens egen fargeskala. Bruk en pensel som er lik bredden på panelbordene. Gode forbredelser er viktig for å få best mulig resultat. Vask først panelet med Jotun Husvask.


For et jevnere og mindre dekkende resultat, tørk av overskytende beis med en lofri tøyfille. Spesielt på vegger er det hovedsakelig beis som foretrekkes for innvendig panel, mens noen flere ønsker malte flater i tak. Trendene varierer og fargen Drivved har lenge vært veldig ettertraktet, men vi ser nå en dreining i retning av grått og litt mørkere kulører, spesielt når det gjelder beis. Trinn Når man bruker beis vil fargen påvirkes av treverkets egenfarge og påføringsteknikk.


Sjøsand beis

Vi anbefaler derfor å gjøre prøveoppstrøk på underlaget før du begynner. Trinn Husk at beisen vil trekke inn ulikt basert på hardheten i treverket. Dette bidrar til å gi vakkert liv til treverket.


Grunning og første strøk er ferdig påført. Beis - en levende overflate. Ettersom industrielt påført beis påføres i lik mengde på våre ulike panelprofiler, vil inntrengen i treet variere avhengig av hvor treet har vokst og hvor i tømmeret panelet er saget fra. Bestiller du samme farge på ulike dimensjoner eller fra ulike produksjonsserier vil fargen kunne oppleves forskjellig. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende.


Trenden med beiset panel når stadig nye høyder. Bjertnæs Sag har hele veien vært ledene i markedet, og vi arbeider aktivt for å utvikle. Sprekker vil jeg alltids få og det er greit. Panelet er ikke behandlet fra før og jeg ser for meg at jeg ikke klarer å rengjøre skikkelig.


Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker gulning. Den kan dessuten blandes i mange beisfarger. På oversikt over våre forhandlere, vil du finne butikker som har vår panelutstilling slik at du kan se fargene live.


Standard farger Våre standard farger er inspirert fra naturen. Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun, anbefaler beis for å lysne mørke trevegger. Vegglamper, bordlamper og levende lys gir en intim stemning. Interiørbeis i fargen Hvitkalket er veldig flott til å lysne treverk. Spisebordet er kjøpt på salg i Sandefjor men saget til i ny høyde og malt av hytteeierne.


Spisestolene er fra Home and Cottage. Fargen på bordet og stolene er Jotun Supreme Finish, Elegant. Tømmerveggene er beiset i Sjøsand , Jotun interiørbeis. Taket er malt i fargen Kritthvit. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen.


Kjøp på nett eller i butikk. Stell pent med peisen 27. På hytta gis det mange anledninger til å dra fram godstolen og sette seg godt til rette foran peisen med en god bok.


I motsetning til maling, som vil legge et dekkende lag på treverkets struktur, vil beis gi liv og form til en vegg, siden trestrukturen vil skinne gjennom, forklarer Ole Andreas Klaveness fra Klaveness maler- og byggforretning as. Panellakk og panelbeis er to veldig like produkter fortsetter Klaveness.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg