onsdag 9. september 2015

Gardiner i ull

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Gardiner i ull

Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. FLAMMEHEMMENDE GARDINER.


Vår gardinkolleksjon består av både ull , silke, lin og bomullblandinger. Ullen er tettvevd og derfor slipper den lite oksygen til, flammer trenger oksygen for å spre seg og nettopp derfor er har våre gardiner en ekstra flammehemmende effekt. De kan bidra til å gjøre et hardt og upersonlig kontorlokale mykt og imøtekommende, og de kan dempe sjenerende støy.


Vi har både panelgardiner, akustiske gardiner , transparente gardiner og blendingsgardiner. Vask og vedlikehold av ull. Det går helt fint å vaske ull i vaskemaskinen såfremt du bruker ullprogram (skånsom vask), og benytter spesialvaskemiddel beregnet for ull. Vi tilpasser dine gardiner i spesialmål slik at de passer perfekt til dine vinduer! Og der møter vi på både folk og fe….


Gardiner i ull

De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren. Sist, men ikke minst setter de et personlig preg på hjemmet ditt, uansett årstid. Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her. Dette er en diagonalvevd vare som er valket slik at bindingen nesten ikke viser.


BRUK: Stoffet egner seg til mange typer klær som for eksempel jakker, kåper, keper, vikingdrakter, diverse bunader og folkedrakter. Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming. Her finner du forskjellige kvaliteter av ull – både ensfarget, garnfarget, med trykk og med struktur.


Gardiner i ull

Alle ullkvaliteter er meget velegnet til bekledning. Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Velg deretter modell, farge og mønster. Handle trygt på jotex.


Norges største utvalg av design for ditt hjem. Ferdigsydde gardiner leveres i alle tenkelige farger og de kan fås både ensfargede og med mønstre. Våre gardiner finnes i ulike lengder og modeller, avhengig av hvilket uttrykk du vil ha – f. Det ble hentet mange gardinprøver før hytta stod ferdig. Drømmen var tykke, lange gardiner i ull , med striper i blått, grått, beige og offwhite.


Men da hytta stod ferdig og prøvene ble testet, falt valget på helt enkle offwhite gardiner. Vi har alltid gode priser på kraftige ferdigsydde gardiner i ulike farger. Det er ull som går igjen, grove tekstiler, og ofte den klassiske ullruten. Ull er noe mange forbinder med hytta. Men også gjerne lin, sier Jerrhag.


Naturmaterialer er populært både til hytter i fjell og ved sjø. Fjellhytter har gjerne grovere stoffer, mer stofflighet, tykkere og fetere, mens sommerhytter har lettere tekstiler, sier. Spesialsydde gardiner. Vi måler opp, syr og monterer gardiner for både private kunder og til prosjektmarkedet – alltid i presise mål og med omhu og kvalitet for øye. Vi er opptatt av å gi kundene våre et høyt og kvalifisert servicenivå, derfor tilbyr vi alltid profesjonell rådgivning fra erfarne fagkonsulenter gjennom hele prosessen.


Trenger du hjelp med gardiner og søm, enten det gjelder gardinsjal, liftgardiner, eller blondegardiner, så hjelper vi deg gjerne. Vi bistår deg i hele prosessen gjennom tre enkle trinn. Vi har tusenvis av gardinstoffer i alle farger og motiv. Dykk ned i vårt enorme utvalg av ull , lin, slike og bomull. Når du innreder hjemme kan du enkelt forandre interiørstilen ved å bytte gardiner.


Vi har et bredt utvalg av ferdigsydde gardiner. Hos oss kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming. Spar Kjøps Nyhetsbrev.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg