torsdag 3. september 2015

Maling til betonggulv ute

Maling til betonggulv ute

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Alltid stort utvalg og god service.


Maling til betonggulv ute

Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Elastisk, akrylbasert betongmaling.


Slamhu løstsittende maling , løs puss og all gammel kalk skal fjernes. Sopp, sot og annen smuss fjernes med JOTUN 2-i-KRAFTVASK OG SOPPFJERNER, med etterfølgende skylling med rent vann. Flatene skal være tørre før videre behandling. Meld deg inn i vårt nyhetsbrev!


Maling til betonggulv ute

Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Hvordan male betonggulv ? Steg Flaten må være ren, tørr og fri for oljestoffer. På tidligere malt underlag bør flatene rengjøres med f. Trestjerner Gulvrens. Nordsjø har et impregneringsprodukt som heter Lithurin, som er egnet til denne behandlingen.


Produktet er ikke vanlig handelsvare, men det kan bestilles der det maling selges. Flis er også et godt alternativ, men her er utfordringen å få flisene til å sitte gjennom vær, vind og temperatursvingninger. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling ? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Denne versjonen er normalt vår anbefaling i garasje, fjøs, verksted og lager.


Lukter sterkt under og rett etter påføring. Husk å bestille tynner i tillegg til maling ! Paint din betonggulv med betong gulv maling også kjent som veranda og maling på gulvet. Det er viktig at du kjøper maling spesielt for betonggulv som vanlig hus maling vil ikke være nok. Skal til å male et betonggulv med 2komp epoxy- maling.


Det som er, er at gulvet nå har et par stygge hakk. Ikke så veldig dype, men vil helst ha en slett og glatt overflate før jeg maler for å få det best mulig utseendemessig. Hva kan jeg bruke for å glatte ut gulvet? Lagring Lagres tørt og frostfritt inntil år. Fjern eventuell betonghud.


Stålslipte betonggulv bør maskinslipes før maling. Rør grundig i spannet. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Den begrensede tykkelsen gjør at løsningen er best egnet for gulv hvor belastninger en begrenset, typisk lager, ganger og tekniske rom med lett trafikk.


Sigural 2-komponent epoksy maling til betonggulv. Ett spann på liter (inkl. herder) holder dermed til 20mi. Epoxy maling for alle typer betonggulv. Underlaget skal ha en temperatur på minst grader, for at malingen skal herde. Den fordeles med korthåret rull.


Mal vått i vått, ellers risikerer du nyanseforskjeller. Som regel kreves det to strøk maling. Sørg for god utlufting. Betonggulv – Kilemoen hvit.


Ha en fin og produktiv tirsdag selv om det regner ute. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Børst gamle lag av maling nøye. Husk på at nye betonggulv må tørke 4-uker før maling. Spe ut malingen med vann til det første strøket.


Mal deretter to ganger med maling som ikke er fortynnet. Hvis du har et malt tregulv, holder det å støvsuge og vaske. Har du et ubehandlet tregulv, bør du også slipe med middels fint sandpapir for å få bort trefibre som stikker opp.


Parkettgulv og tidligere lakkerte tregulv må slipes før maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg