mandag 14. september 2015

Gjør det selv trondheim

Bestill til deg selv eller gi bort et abonnement - Kjøp nå! Kjempe utvalg av magneter bl. Hos oss finner du kraftige magneter i alle varianter og størrelser. Super pris, det finnes ikke bedre!


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!

Gjør det selv trondheim as, TONDHEIM. Gjør Det Selv påtar seg intet ansvar for manuskripter, fotografier, tegninger eller digitalt materiell som sendes uoppfordret. Spørsmål om bladet sendes til bladets redaksjon. Har du spørsmål om abonnement, regning eller levering av bladet?


Norges eneste gjør det selv magasin. Som navnet tilsier, dette er det perfekte magasinet for både nevenyttige folk og de med flere tommeltotter enn det som sunt er. Absolutt gjør det selv verksted er et bilverksted som skiller seg ut.


Hos oss har du mulighet til å utføre reparasjoner selv.

Kundene som ønsker å bruke verkstedet må ha eget verktøy. Finn et kurs nær deg. Ingen arbeidsoppgaver er forbeholdt bare medlemmer eller bare ansatte. Alt som skjer hos oss baserer seg på frivillighet. Du bestemmer selv hvor mye tid du ønsker å tilbringe.


På temakvelden demonstrerte Elsykkelkollektivet hvordan en vanlig sykkel kan bygges om til elsykkel. Sykkeleieren betaler selv for deler og står hovedansvarlig for ombyggingen. Trondheim folkebibliotek arrangerte temakvelden Motoriser meg. Hva er Elsykkelkollektivet?


Et av kuppene er Nem nuong, grilla svinekjøtt du selv pakker inn i rispapir, sammen med frisk mynte- og koriandersalat. En av byens beste retter uansett pris, som gjør deg stappmett for 15-. Utleiehjelpen hjelper private boligeiere og firma som ønsker å sette bort utleien av bolig til en profesjonell aktør. Velkommen til HTH i Trondheim. Et kjøkken er boligens hjerte.


Det er på kjøkkenet hvor familie og venner samles og møtes til et lekkert måltid. Slik setter du et personlig preg på interiøret. Vi har plukket ut tre trendy ting du kan lage selv.

Her finner du alle utstillingsmodeller i HTH Kjøkkenforum i Trondheim. Få mer for pengene hos HTH Kjøkkenforum. Den perfekte Compact Living løsningen for hus og hjem. Plassbesparende løsning, der man før utnyttet plassen i rommet maksimalt!


Dette gjør det selv settet kan man montere på hvilken som helst rammemadrass. Vippebeslaget er sengeben med hengslede ledd. Beslaget kan monteres både i liggende og stående retning.


TRONDHEIM FJERNER ALDERSGRENSE: Karoline Myrland Hagen og datteren Ine (2). Datteren kan ikke gå selv og må løftes 2ganger i døgnet. Er det på tide med en endring der hjemme?


Vi har alt for den som skal male om, legge nytt gulv eller tapetsere. Hos Rusta finner du et bredt sortiment.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg