fredag 4. september 2015

Baron terrassebeis farger

Merkevarene til lave priser. Tidsbegrenset tilbu kjøp nå! På Boozt finner du over 6merker. Nytt og tidligere behandlet treverk må vaskes grundig før påføring av terrassebeis.


Nytt treverk bør stå ute et år før det vaskes og behandles.

En ekstremt dypt penetrerende silikonalkydbasert terrassebeis som fremhever treets naturlige utseende og sikrer en vannbestandig beskyttelse uten å bygge sjikt. Den inneholder en kinesisk treolje som trekker seg dypt ned i treverket og hindrer oppsprekking og råtedannelse. Ettersom produktene har litt forskjellige egenskaper,­ ­vil du i dette kartet se hvordan fargen opptrer forskjellig på lamellene.


Den anbefales for utendørs terrasser, hagebebyggelse og møbler, samt overalt der en ønsker en transparent farge og beskyttelse uten å bygge opp et fargesjikt. Vanntynnet terrassebeis som beskytter og gir terrassen den fargen du ønsker. Vi ønsker at husets fasadefarge skal fungere harmonisk med både farge på vinduer, dører, detaljer, grunnmur, garasje og uteplass.


Se hele det nye fargekartet til terrassen her! Flügger sendte en kar for å se på terrassen min.

For det første ble det sagt at det var tilstrekkelig å trekke av overskytende beis med den låsbare rullen. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Det er hyggelig med en godt vedlikeholdt terrasse.


Flytt ut og lag en liten stue på terrassen med kurver, sofa og noen fine puter. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. De nyeste beistypene finnes i mange farger , så bruk tid på å velge riktig.


Har du en kald farge på huset, som for eksempel en kjølig grå farge , bør du også velge en grånyanse på terrassen, som f. Fargerike - Norges største fargehandel. Svært mange har også ulike gulv ute som trenger beskyttelse, der er det utviklet egne terrassebeis typer for ulike behov. De nevnte merker som BARON osv har sine varianter.


Før du kjøper beis, bør du tenke over hvilken farge som passer til huset. Terrassebeis og oljer. Fargekartet har et bredt utvalg av beisfarger i gylne, grå, lyse og mørke nyanser. Et godt utgangspunkt er å se på hovedfargen på huset og velge noe som står i stil med det.


Også detaljene spiller inn. Den trenger godt inn i treverket og holder inntil et år lenger enn vanntynnet terassebeis. Adrian Sve er avdelingsleder ved Byggern Stavset, og råder deg alltid til å gå for en terrassebeis når du skal vedlikeholde terrassen din.

Dette på grunn av den generelle bedre kvaliteten på både bevaring av treverk og farge , sier han. Salgsleder Martin Skogstad fra Maxbo Stormarked Vækerø er enig i behandlingsvalget. Kastanje er en såpass mørk farge at det er vanskelig å. Hos Plantasjen fant vi i fjor terrassebeis merket B. Den fantes bare i fargen Kastanje, men med hyggelig pris fikk den plass i vår test.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg