mandag 21. september 2015

Blått interiør

Blått interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Nyanser av blått gjennom hele huset Boligen var perfekt for Camilla og hennes to døtre. Men da det flyttet inn en mann, måtte det skje noe – både med kvadratmeterne og den fargerike, feminine stilen.


Fargen blå har vokst med meg opp gjennom årene, særlig når det gjelder å samle. Så da vi overtok leiligheten, fikk jeg bare så utrolig lyst på et blått tema for kjøkkenet. Og da vi likevel sto overfor en større oppussing, hvorfor ikke legge et blått gulv, selv om det var litt vågalt, sier hun. Det blå temaet får virkelig.


Auberts ord ser ut til å være inspirert av Backers motiver. De følgende tre tiårene ble interiører en populær motivgruppe i den skandinaviske kunsten, ikke minst takket være Backers malerier. Blått interiør ble utstilt i København og Kristiania allerede samme året som det ble malt. I dag anses det som Backers gjennombruddsmaleri.


Blått interiør

Blått har en myndig tilstedeværelse i interiøret , men den har også evnen til både å tilføre ro og friskhet. For at en blåfarge skal fungere godt på en veggflate må den være tilpasset nettopp dette, derfor ser vi sjeldent de mest kulørsterke knallblå tonene på vegg. Vi hos glassoginterior. Kinesisk hvitt og blått porselen og tyrkiske og portugisiske fliser ble også innslag i flere interiører i Europa på denne tiden.


Mange velger nå blått og grønt på veggene sine, men i mange ulike nyanser. Men den største trenden nå er å velge en farge som gjenspeiler din personlighet. Man skal ikke lenger ha det samme som naboen, men man skal ha et hjem som gjenspeiler deg og din personlighet, forteller fargeekspert Dagny Thurmann-Moe til Dinside. I over år har vi skapt kreative løsninger for interiør og håndverk. Bestill interiørkonsultasjon og søm i dag, eller besøk vår butikk for inspirasjon.


Få siste nytt innen interiør og trender, gode oppussingstips og store shoppingguider. Her kommer noen tips til deg som vil gi det blå rommet et lunere preg. Du blir fortere lei av de fargene du er mye eksponert for i media. Hvis du ønsker et varig interiør , må du tenke godt gjennom fargevalgene dine, men ikke bare velge det enkleste.


Innred hjemmet ditt med vakre gjenstander og skap ditt. Lama interiør er bygget på kjærligheten til vakre ting, og lysten til å bygge og skape. Alt av interiør og dekorasjon til din bolig. Gjør stuen klar til filmkvelden med levende lys i telysholdere og koselige pledd. Ta med naturen inn i stuen med dyreskinn og grønne planter i vaser og blomsterpotter.


For å hjelpe deg med å finne det interiøret du ønsker, kan du bla gjennom bilder av interiør blått bad i galleriet under. Hvis du trenger mer inspirasjon, bare bla i kategorien bad. Blå vaser, Cor, 2kr, og Melt, 5kr, begge fra Bolia.


Lysestake i keramikk med fin form, Nellemann, 3kr, Kähler. Det er i interiørets detaljer du skaper et personlig hjem. Se vårt utvalg av sesongens puter, tekstiler, vaser og lysholdere og sett sammen din egen stil. Verket Interiør er en norsk interiørbutikk og nettbutikk. Kalma Interiør har over års erfaring med møbler, interiør og belysning.


Blått interiør

Vi selger både til private hjem og forhandlere, og har alle varer på lager. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Besøk vår nettbutikk idag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg