mandag 7. september 2015

Harmoni solkrem test

Harmoni solkrem test

Få en herlig brunfarge. Suppler med kosttilskudd. Fyll på med vitaminer og næring. Velduftende, nydelig deo. Velg den som passer deg.


Skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser. Autorisert forhandler av kjente merkevarer i hud og hårpleie, sminke og parfyme. Utvalg av Solkrem hos Luxplus. Gratis og rask levering, kjøp i dag!


Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Sammenlign solkremer og se hvilke som er best i test. Det går utmerket an å lage solkrem uten stoffer vi er bekymret for virkningene av.


Det har åtte av dem bevist. Solkrem er et viktig vern mot solstrålene, og derfor må det være enkelt å gjøre gode valg. Det er helt feil og unødvendig at økt risiko for kropp og klode er prisen for nødvendig beskyttelse. Forbrukerrådet har gjennomgått solkremer og sjekket dem for hormonforstyrrende og allergifremkallende stoffer, eller kjemiske stoffer i nanoform.


Og sjansen er stor for at du får med deg en solkrem hjem med problematiske stoffer. Nedenfor finner du oversikt over hvordan solkremene kommer ut i vår test. Amazon Kundrecensioner av Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil. Influenster Kundrecensioner av Biotherm Lait Solaire.


Uansett om du skal være hjemme i Norge eller reise sydover i sommer, må du huske å smøre deg med solkrem. Det er typisk norsk å være go sa Brundtland en gang, men da snakket ikke den tidligere statsministeren om bruk av solkrem. Nordmenn bruker nemlig ikke nok solkrem når vi smører oss, eller smører oss ofte nok.


UVA-stråling beskytter mot for tidlig aldring av huden, mens UVB beskytter mot solbrenthet. Begge typer stråling kan øke faren for at man utvikler hudkreft. Også i apotekets hyller finner du kremer som får dårlig karakter, og forbrukerdirektør Randi Flesland synes resultatet er nedslående.


Harmoni solkrem test

Harmoni Hotel Batami Batam Island. Alle produktene i serien er kvalitetssikret og svanemerket, i tillegg til at de inneholder E-vitamin og aloe vera som tilfører fuktighet og gjør huden myk og smidig. HARMONI KIDS SOLKREM SPF 50. Vannfast solkrem med lett og behagelig konsistens som gir effektiv beskyttelse mot UVA og UVB og som tilfører fuktighet.


Kremen er vannfast og uten parfyme, med lett og behagelig konsistens. Solkremen regulerer hudens fuktighetsbalanse og hindrer at huden tørker ut. Passer alle hudtyper. Bruk: Rist godt og påfør et jevnt lag på ansikt og kropp, minimum minutter før soleksponering.


Solkrem test viser ofte at kremen renner ned i øynene og forårsaker en kraftig kløe. Den vanlige og naturlige måten å håndtere det på er å gni seg i øynene, med den konsekvens at kremen trenger enda dypere inn og gjør enda mer ubehag. TEST Test av håndsåper 26.


Over halvparten av håndsåpene inneholder stoffer som kan ha en helsemessig slagside. Vi oppsummerer alle tester innen et tema og regner ut en samlescore mellom og 1for hvert produkt. Vi har testet solkrem. Er de enkle å påføre og trenger raskt inn i huden, og hvor godt tåler de vann.


Se hvilken solkrem som ble best i test her. De påpeker samtidig at kvaliteten på solkrem virker høyere enn tidligere. Er du opptatt av innholdet i solkrem ? I deres test kan du sjekke hvilke produkter de anbefaler.


Beste Pris-Garanti - Få opp til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg