onsdag 9. september 2015

Sminkespeil med lys

Best på belysning og lamper! Vi har Norges mest fornøyde kunder. Her finner du alle aktuelle tilbud. De aller beste tilbudene.


Sminkespeil med lys - bestill online her - års garanti - fri frakt!

Gir deg den beste belysningen for å sminke, frisere eller velge antrekk. Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Et sminkespeil med lys og forstørrelse gjør jobben enklere når detaljene teller. Det finnes mange typer sminkespeil.


Kanskje et berøringsfritt sminkespeil med LED- lys som slås på automatisk ved hjelp av en sensor og som i tillegg har 10x forstørrelse er noe for deg? Speil, speil på veggen der! Gi badet ditt et løft med ett av våre lekre speil for bad.

Våre baderomsspeil er testet for å tåle svært fuktige omgivelser og kan brukes til mer enn å se nøyaktig hvor lipglossen skal. Det kan være verdt å betale litt mer for et sminkespeil med bedre lys. Du bør både tenke på hvilken belysning du får når det kommer til styrke og farge samt hvilke pærer som brukes. Det betyr at du får et sminkespeil om har speil med lys. Et godt sminkespeil gjør jobben enklere.


Om du foretrekker lommespeil eller et større sminkespeil til sminkebordet, vi har speil fra Simplehuman og Beurer i alle prisklasser. Flere av disse har forstørrende glass og oppladbare LED- lys slik at du alltid sminker deg i riktig og tilnærmet sollys - perfekt når du. Det er mange situasjoner der et lite og enkelt sminkespeil med LED- lys kan komme hendig. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Se julegavetipsene våre for store og små. Flott sminkespeil med 5X forstørrelse og integrert LED lys. For veggmonteringLeveres med pluggbar kabel og støpsel for normal stikkontakt, og kan installeres selv.


Outline sminkespeil med LED lys på fot. To speilsider - normal og ganger forstørrelse. How-to: Lage et sminkespeil med lys !

Jeg har fått mange spørsmål om hvor jeg har kjøpt sminkespeilet mitt. Svaret er at jeg og kjæresten min har laget dette selv med deler fra IKEA og Biltema. Sminke, hudprodukter, accessories, tannpleie, hår. Gode produkter på tilbud.


Skjønnhetsprodukter på nett. Fri frakt over 499kr. Autorisert forhandler. Lommespeilene kommer både med innebygde hårbørster og lys. Disse små-speilene er geniale når du er på farten.


Vi selger klassiske sminkespeil med fot, og har også noen eksklusive varianter med LED belysning i topp kvalitet – disse er helt perfekte når du ikke har tilgang på skikkelig lys fra andre kilder eller ønsker å legge makeup i stua. Dette er for de som ønsker en tettere og nøyere barbering, eller et bedre resulatet på sminken. Kan brukes på baderom og andre områder. Sjekk nettbutikk for utvalg og spar på nett.


LED-lamper lyser opp rundt speilet for at du skal se ordentlig når du sminker deg. Med et vanlig speil på den ene siden og 10x forstørrelse, får du optimale forutsetninger for sminking. Søk etter sminkespeil på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på sminkespeil fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Derfor har vi både vegghengte speil med en praktisk, svingbar arm og frittstående speil. For deg som ikke har mulighet til å montere speilet på et sted med godt lys , har vi modeller med LED-belysning.


Frittstående sminkespeil er greie å ta med seg til andre rom. Og vårt lille, runde sminkespeil med støtteben passer perfekt på reisen. Lys er kanskje det viktigste når du skal velge sminkespeil. Noen speil leveres med innebygget lys. Moderne sminkespeil har gjerne en lysring av LED-pærer rundt kanten.


Dette gjør at du får godt opplysning av speilbildet og lettere kan se detaljer. Også vegghengte sminkespeil har gjerne lysringer rundt. JAZ sminkespeil med dimmbare LED- lys i kantene som gir perfekt sminke lys !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg