onsdag 23. september 2015

Innrede babyrom

Mange benytter ventetiden til å innrede babyrommet, men det er viktig å ikke starte i feil ende, med dilldall og dekorative detaljer. Innrede babyrom - Vi anbefaler alltid å begynne med aktivitetene. Spør dere selv om hva dere kommer til å bruke rommet til, sier ledende interiørdesigner i Ikea, Sara Larsdotter Bendiksen.


Har du planer om å innrede eller pusse opp et barnerom? Da har vi samlet lekre bilder av forskjellige barnerom – både for jenter og gutter.

Vi har også samlet sammen noen lekre kollajer med tips til fint interiør i alt fra duse rosafarger til lyseblå, grå, beige og hvit til ditt barnerom eller babyrom. Hvilken er din favoritt? Barn vil alltid ha godt av å dele rom med søsken, men det vil nødvendigvis ikke foregå i stillhet. Her er ti råd du bør ta med i planleggingen hvis du ønsker husfred.


Vi har i tillegg satt sammen en egen inspirasjonsside med barneromstrender, slik at du kan få gode ideer til hvordan du kan innrede rommet til barna. En god natts søvn på barnerommet En seng som er god å sove i, er en absolutt nødvendighet på barnerommet. Vi har alt som tenkes kan av gulvtepper til barnerommet!


Gode og pålitelige varemerker, rimelige priser og rask levering er en selvfølge.

BabyroSniktitt på detaljer. Vi har møbler tilpasset for barn i barneformat. Alt fra gode senger til smart oppbevaring av barnets leker. Vi har innredningsdetaljer som myke sengesett, herlige tapeter og koselig belysning som passer både små og store og alle hjemmets rom. Linn Wold AS selger egenproduserte plakater og postere, samt også et utvalg av andre designermerker.


Linn Wold er kunstneren bak de unike bildene som har tatt Norge og utlandet med storm. Med en stor lidenskap for tegning, interiør og kunst, har hun laget et eventyrlig univers av kunstverk som pryder alt fra skjønnhetssalonger, hoteller, til private hjem. Ting har et stort utvalg interiør til barnerommet. Vi glede oss veldig til å innrede det.


Har nettopp pusset opp nytt soverom til guttungen på år og der var det godt samarbeid og vi var heldigvis enige på det meste. La barnet ditt være med og velge innredning til sitt nye rom, eller hvorfor ikke et nytt servise til kjøkkenet? Dette er stedet for deg som vil gi barna dine det aller beste!


Vi i Minikids tilbyr kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Vi er ikke bare en barnebutikk eller en babybutikk, men også et sted der du kan finne inspirasjon når du skal innrede et babyrom eller er på utkikk etter interiør til barnerom. Sebra Sengen er en moderne og stilren vokseseng, som kan brukes som sprinkelseng til babyen, som sofaseng, eller som juniorseng.


Se alle kombinasjonsmulighetene!

Hoppekids, Bopita og mange fler. Interiør til barnerom, sengesett, gardiner, håndklær, sekker og badekåper. Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser.


Bestill på nett eller hent i butikk. Når man innreder barnerommet ønsker man å tenke langsiktige løsninger, men man har ofte også lyst til å følge noen interiørtrender. Nedenfor gir vi deg interiørtrender som gjør det enkelt for deg å innrede barnerommet.


Er det på tide å oppgradere barnerommet? Barnets smak og interesser endrer seg raskt og det er ikke alltid like lett å innrede et barnerom som enkelt kan oppdateres etter nye impulser. I denne artikkelen gir vi deg tips til hvordan du enkelt kan gi barnerommet nytt liv uten at det koster alt for mye. Vi starter med det viktigste først: Babyseng: Sengen bør være praktisk og den skal jo helst også være pen å se på.


Som vi allerede har vært inne på, er det viktig å beholde så mye gulvplass som mulig. De fleste babyrom har noen få, utvalgte møbler, og her har vi samlet våre beste tips til møblering av dette rommet: Ikke plasser tunge gjenstander, som for eksempel hyller eller en lampe, over sengen. Innred barnerommet med fargeglade grafiske trykk, søte dyr eller en fin tekstplakat. Blant våre mest populære barneplakater finner du Batman-plakaten, bokstavbildene og bildene med verdenskart for barn. Jeg tror mange tenker at det skal være et utstillingsrom eller lekerom, men et babyrom skal først og fremst være praktisk og funksjonelt.


Det kan virke truende. Deretter fikk våre stylister fritt spillerom til innrede den lille, intime hytta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg