fredag 25. september 2015

Hammershøj vase

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Stilrent interiør fra Kähler i vårt omfattende sortiment av innredning.

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Hammershøi Vase - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! La vasen stå alene som et sterkt designuttrykk, eller la den være en del av et nydelig og elegant designtablå. Vi anbefaler at vasene vaskes grundig etter bruk for å unngå belegg på innsiden av vasen.

La vasen være midtpunktet på middagsbordet, og pynt den med friske blomster. Du kan også kombinere den med andre produkter fra serien. Produktet bør vaskes for hånd med varmt vann og såpe.


Les tester og omtaler før du kjøper. I generasjoner har de laget vaser, servise og lysestaker med et moderne design som også viser til Kahler historie. En av deres flaggskip Omaggio, den stripete vase som har blitt noe av et symbol på Kahler.


Hos Tilbords får du vaser fra Kosta Boda, Magnor, Eva Solo og Kähler. Er du på jakt etter en krystallvase, glassvase eller en fin Omaggio- vase ? De passer ind i ethvert klassisk dansk hjem, og hvad end du er til hvi sort, blå eller en helt fjerde farve, og hvad end du er til en stor eller lille vase , så finder du sikkert din næste vase eller lysestage her med det samme. Se vores store udvalg, og find dit favorit stel her.


Overlegen kundeservice, lynrask levering og et mekka for inspirasjon. Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager! Bli den første som omtaler dette.


Den vakre vasen har en inspirerende historie. Med det harmoniske og stilrene formspråket fremhever vasen på vakkert vis årstidens friske blomster og greiner.

Finnes i flere farger. Sammenlign tilbud fra Kähler. Det ikoniske sporete mønsteret gjør vasen til en tidløs klassiker som med fordel matches med andre produkter fra serien eller kan stå selv som den er. Dette er den største størrelsen i hvitt som har en høyde på cm. Den karakteristiske og elegante rilleformasjonen setter prikken over i'en i på ethver bor skjenk eller hylle.


Det betyr at hver vase er unik, og det kan forekomme mindre variasjoner fra vase til vase. Vasen er tilvirket i hvit porselen. Si meg når du kjøpte din stripete Kähler Omaggio- vase og jeg skal fortelle deg hvor trendy du er.


Har du nylig anskaffet deg en, har vi dårlige nyheter. Da er du mer trendnisse enn du er trendsetter, i hvert fall om vi skal tro ekspertene. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter vase eller andre produkter så har vi et stort utvalg.


Kjøp på nett og få rask levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg