onsdag 5. august 2015

Putetrekk 65x65

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Se hele sortimentet her!

Enkel og billig handel på Cellbes. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn putetrekk 65xhvis du ser nå. Super kvalitet i 1 froissé lin.


På IKEA finner du et stort utvalg av trekk til pynteputer og innleggsputer. Din handlekurv er tom. Uttrykk deg gjennom ditt hjems innredning Omgi deg selv med flotte ting.

Societys kvalitet er helt fantastisk, og disse putetrekkene er en investering. Trekket lukkes med lomme på baksiden. Her kan du kjøpe fyllpute til putetrekket. Innerpute i 2-pk 65xcm. Society selges kun i vår fysiske butikk på Bislett.


Ytterstoff i nonwoven polypropen. Stopp av silikonisert blåsfiber. Produktet er testet for å sikre at det ikke er noen helsefarlige kjemikalier igjen.


Pynteputer og putetrekk fra Ellos til bra priser. Velg blant pynteputer og putetrekk i ulike modeller, farger og mønster. Frisk opp med et par fargerike putetrekk.


Du har kanskje et ensfarget sengesett du gjerne vil friske opp litt. Da er et putetrekk i en vakker farge er en enkel og billig løsning. Nedenfor finner du putevar i ulike farger, mønstre og print.


Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett. Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler.

Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse hos Bemz. Liste på alt putetrekk 65xFra Gadyet. Sjekk tilgjengelighet og leveringstid på Husholdningstøy hos de ulike nettbutikkene som.


Selger seks puter og putetrekk som er 65xcm. Alle våre putevar tåler mange vask og er veldig slitesterke. Du kan velge blant bomull, velour og sateng i flere ulike farge, mønstre og størrelser. Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design. Samt at vi har pynteputer fra kjente merker.


Forny stuen og sofaen med nye pynteputer! Det er lite som skal til for å få et nytt uttrykk i stuen. Se vårt store utvalg sofaputer og finn din favoritt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg