mandag 24. august 2015

Barnerom farger

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Skap magiske barnerom. Få masse god inspirasjon her. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur!

Se inspirerende bilder av barnerom og finn de rette produktene. Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Bytt farger på dette rommet.


FARGER gjør helt klart noe med oss – det påvirker både humør og trivsel! Produktanbefaling: Vi anbefaler først og fremst SENS, som er godkjent av Norges Astma- og Allergiforbun til barnerom. Er det viktigste for deg å ha robuste og lettvaskede vegger, anbefaler vi LADY Wonderwall.


Se flere flotte Sens barnerom , i Sens.

Hovedingrediensen til å lykkes med innredningen på barnets rom er barnet selv! Vi gir deg inspirasjon til hvilke farger dere kan male barnerommene. La barna glede seg over farger og ikke minst gi kreative løsninger liv!


Her er fargekonsulentens eksperttips til deg som leter etter riktig farge ! Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. I et barnerom kan du våge det lille ekstra! Barn elsker farger og former. Her byr vi på inspirasjon til barnerom.


Det kan bli så fint som bare det! Og husk også at ulike barn kanskje trenger ulike farger. Velg gardiner med mønster! Et helt hvitt barnerom kan fort virke uinspirerende og kjedelig. Men aldri så galt at det ikke er godt for noe – da er det nemlig lettere å ta inn mønster og farger på gardiner og tekstiler.


Luftballonger tar oss opp i skyene! Mørke farger blir mer sarte på matte overflater.

I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge. For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. Det gir et delikat inntrykk, og skaper en fin helhet. Kontrastfarger er vi derimot mer forsiktige med å bruke side om side, men med rette fargekombinasjoner, kan kontraster gi fantastisk flotte og unike barnerom. Lek deg med farger , kombiner ulike nyanser av rosa, gult og grønt – og skap et barnerom med et helt eget uttrykk. Er barna store nok til å ha sine egne synspunkter på hvordan de vil innrede rommmet sine, skal du selvsagt la de være med å bestemme.


Man skal både være våken og aktiv, men også rolig på kveldsti da er grønt en fin farge. Så denne er fin til barnerom. Dessuten passer den til begge kjønn dersom det kommer flere tilskudd i familien. Siden farger er veldig subjektivt anbefaler hun å ta med prøver fra butikken.


Farger kan variere i lys og for hvordan rommet ser ut. Farger på barnerommet - Farger påvirker barn på akkurat samme måte som de påvirker voksne, sier den danske psykologen og forfatteren av boken Din farvepsykologi, Birgitte Hultberg. Hun forteller at ti farger har beviselig innflytelse på stemningsleie og energi.


Det er hvit, gul, oransje, rø grønn, blå, lilla, grå, brun og sort. Når barnet vokser og nærmer seg tenårene, vil de gjerne sette sitt eget preg på rommet. Camilla malte veggene i mørke jordfarger, og rommet endret fullstendig karakter.


Barnerom Vi har mange fine småting til innredning av barnerommet. Lek med farger Hoppe, leke, danse og sove. Et barnerom skal fungere til mange formål både dag som natt. Blå og turkise toner er forøvrig farger som fungerer ekstra godt på soverom når kvelden kommer og man skal finne roen.


Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken. Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen! Lekekjøkkenet fra Sebra har ovn, to brytere til kokeplatene og en avtagbar håndvask.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg