torsdag 27. august 2015

Eksklusivt interiør

Ethvert rom forteller sin unike historie. Hos Bellas Hus finner du inspirasjon og ideer til hjemmet, uansett budsjett. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Besøk vår nettbutikk idag!


Vi har en stund lekt litt med en ide om en interiørsak som har et mer maskulint interiør , som kan tolkes som en luksuriøs ungkarsleilighet.

Vi føler vi trenger mer interiør og stylingsaker som også appellerer til menn. Et sterkt og viktig valg hvis du ønsker å skape et sportslig og eksklusivt interiør. Montert som standard i R-design-modeller. Utviklet av Susoft AS.


Et 3-eikers skinnratt med sportslig design. Rattet har en anatomisk formet ring med tydelige tommelstøtter og et dynamisk grep. Det har også et eksklusivt og behagelig skinntrekk for optimal komfort.

Rattet er en dynamisk versjon med et dekorpanel i Silk Metal med R-design-logo. Samarbeidet med HM HOME har vært som en drøm. Med sitt eksklusive interiør , utvendige detaljer og en omfattende liste over tilleggsutstyr, er Businessline den beste bussen for forretningsreiser der det å skape det rette inntrykket teller. Med førsteklasses lyd- og videosystemer, kaffemaskiner, kjøleskap, bor 2v strømforsyning og mye mer, har Businessline-modellen vår blitt utformet for å virkelig fange den forretningsmessige.


Nettbutikk med eksklusivt håndlaget design. Møbler - Lamper - Interiør. Alt kan lages på mål. Fin noe unikt til deg selv. Tonen er blågrønn med et grålig skjær over seg.


Unikt interiør passer for deg som ønsker å gjøre en god investering, ikke bare for noen år, men gjerne livet ut. Interiør Vi har funnet sesongens fineste interiør til ba stue, soverom og kjøkken - og gir deg et innblikk i de vakreste motehjemmene! MAISON interiør er bladet for alle som er interessert i vakre boliger.


Interiør Vår lidenskap for god kvalitet og design har formet et bredt interiørsortiment som i dag består av vårt eget Bellas Hus bran i tillegg til et eksklusivt utvalg merkevarer. Her vil du finne inspirasjon og ideer til hjemmet ditt. Har kjøpt eksklusivt interiør til mill: Forsvarssjefens luksusbolig pusset opp for mill KrF-Hareide: - Dette er provoserende beløp.


Lysekroner i krystall, designersøppelbøtter, antikke møbler og nytt servise.

Slik er den nye etatboligen til forsvarssjef Harald Sunde. SOFIES VILLA NETSHOP. Det vil være alt fra utstillingsmodeller til lagervarer. Interiør , møbler og belysning selges til sterkt reduserte priser.


Kom innom og sikre deg dine favoritter! Ann Helén står bak bloggen modernestil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg