fredag 7. august 2015

Soft skin jotun

En rødlig huddtone med rosa skjær. Feminin, innbydende og varm. Brown is a warm and woody colour that grabs attention. Fargen er dempet og grålig. Färgen är feminin, inbjudande och varm.

DUSE FARGER: Du vil ikke savne hvite vegger – vi lover! Marine, Protective and Powder Coatings. Min huskeliste () Mitt abonnement (0). En pudderrosa farge med lunhet og varme. Gir et dempet, feminint rosa uttrykk uten å bli for sukkersøt.


En helt lys og gyllen pudderrosa tone. Soft Skin er varm og lun å omgi seg med. Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun.

Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter.


Middle East, India and Africa. Finn laveste nettpris her. I autentiske fargetoner dannes et varmt bakteppe. Se paletten Soft Minerals med de vakre diskre jordfargene som skaper sanselige interiører, og fremhever det ekte og nære.


Dette er tidløse kalkfarger for lun hygge! En lys og pudret rosatone. Rommet får en sart og diskret touch av. Jotun satser hardt på nude, og har flere gode alternativer.


Denne nyansen kan også kalles en blek terracotta. Bilde av fargen på vegg vises ovenfor. MAXBO-ekspert Pannberg har tro på at en del av de nye Jotun -fargene kan bli bestselgere denne høsten. Blå- og grønntoner er farger det allerede selges mye av.


Jotun mener også terrakotta og gammelrosa vil bli trendfarger.

Jeg tror nok det tar litt tid før folk tør å bevege seg i den retningen, men du trenger jo ikke male hele stuen. Her får du tips til hva som passer sammen med noen populære farger på fargekartet Soft Minerals fra LADY Minerals Kalkmaling. Jotun tilbyr nemlig ikke bare veldig fine farger i seg selv, men de er også flinke til å tipse om hvilke farger som passer sammen, sånn som her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg