torsdag 20. august 2015

Vitrineskap svart

Oppbevaring til lave priser. Kjøp innredning til lave priser. Stort utvalg på nett! Kommode opp til rabatt. Eller det du trenger hver dag. Finn et skap som passer deg og dine behov her.


Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Hvis du legger til skapbelysning, får du et fint lys som skinner gjennom glasshyllene og gir en koselig stemning i rommet.


De to faste trehyllene gjør vitrineskapet mer stabilt. Flere av våre vitrineskap har glasshyller som du enkelt kan flytte opp eller ned for å tilpasse løsningen etter behov. Har du lys i vitrineskapet vil glasshyllene gjøre at lyset fordeles i hele skapet. Et vitrineskap med skyvedører gjør at du får plass til flere møbler, fordi de ikke tar opp ekstra plass når de åpnes.


Vitrineskap svart

Skjenker og vitrineskap er romslige og ideelle til oppbevaring. Med skjenker og vitrineskap kan du sette bort noen av tingene du bare bruker av og til. En skjenk vil gi deg mulighet til å lagre ting ute av syne mens et vitrineskap med glassdører brukes til å vise frem ditt fineste servise og glass.


Svart vitrineskap perfekt til porselen. Et svart vitrineskap er perfekt til deg, som ønsker et flott og tidløst skap. Svarte vitrineskap fås i forskjellige designs, slik at du selv kan velge nettopp det skapet, som passer inn i boligen din. Skapet er ideelt til oppbevaring av souvenirs, familiens arvestykker og dlott boligtilbehør.


Hvis du vil plassere skapet i et mindre rom eller mindre hjørner og lommer, kan det være lurt å velge et mindre skap eller en modell med flere ulike typer oppbevaringsrom. Et hvitt vitrineskap fra eksempel fra den skjønne møbelserien Paris gir lys og plass, mens et svart vitrineskap forener hygge og modernitet i hjemmet. Velg vitrineskap på ben for å få en lett innredning, på sokkel for en tradisjonell stil, eller vegghengt hvis det handler om å spare på gulvplassen. Hos oss finner du alt fra vitrineskap i hvit eller svart høyglans for det moderne eller stilrene hjemmet, til vintage og retroinspirerte vitrineskap i eik, furu, bjørk, valnøtt og hvitlakkerte.


Vi tilbyr også statlige vitrineskap i glass med eksklusive detaljer som gir hvilket rom som helst en ekstra luksuriøs følelse. Et moderne og stilrent vitrineskap som passer godt inn i de aller fleste miljøer. Dette skapet har flere bruksområder og passer like godt i stuen som i spisestuen. Vitrineskapet har skuff og glassdører som gir god oppbevaringsplass. Med skuffer og praktiske glassdører i vitrineskapet kan du vise frem eller gjemme bort gjenstander som du ønsker.


Vitrineskap svart

Hos Fagmøbler finner du klassiske og elegante vitrineskap til mer moderne varianter. Gi stuen din et elegant uttrykk med en praktisk og fin skjenk. Retur rett innenfor dager. Fantastiske vitrineskap med flott unik led belysning.


Stuemøbler i heltre av høy kvalitet. Vakre møbler til stuen av god kvalitet. Kjempe utvalg flott vitriner på nett. Møbler til stuen i unik design.


Vitrineskap svart

Bohus har et stort utvalg av skap og vitrineskap. Sortlakkert finér og MDF med et solid sort metall understell. Vi har lekre hjørnevitriner i et antikt look i svart og hvit patinert tre. Vitriner med skuffer Når du bestiller et vitrineskap , kan det være praktisk å velge et vitrineskap med skuffer, fordi det gir god mulighet for å oppbevare eksempelvis duker eller andet innbo i stuen, som ikke behøver stå framme og som gjerne får beskyttes for støv, samtidig me at det er lett tilgjengelig og.


Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Smart oppbevaring i flott nordisk design - se hele utvalget her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg