mandag 10. august 2015

Hole design spisebord

Pynt hjemmet ditt med unike designmøbler som er bærekraftige og skreddersydde for deg. Designmøbler til stuen, spisestuen, entré, kontor og soverom. Mange forskjellige designs. Kom til måltidene, bli sittende for historiene.


Hole design spisebord

Finn spisebordet som passer deg. Se vårt store utvalg av bord i kjent design. Vi hjelper å planlegge, og leverer i hele landet. Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her! Bordlengden er valgfri.


Siv: Pop-ikon fra 60-årene, spenstig i utformingen, hele stolen er lagd i én form, fantastisk. Den er bekvem, den har ikke setekant som plager, men jeg. Her ser du for eksempel hvordan stoler i spreke farger, her Tonnings Ola Windsor-stol, gir dette ærverdige spisebordet et vitalt løft.


Hole design spisebord

INDUSTRIELT SPISEBORD :Living sitt spisebord treffer midt i den. Et stilig og iøyefallende spisebord som gir hjemmet en tøff look og det lille ekstra. Spisebord i et industrielt og robust design. Her spilles det på kontrastene mellom det myke treverket og det harde understellet i stål.


Minimalistisk, stilrent og lekkert. Smijern og møbler Salongbord med smijern understell. Velkommen til et pusterom med kun god norsk design. Vi byr på solide materialer i tre, ull, støpejern og keramikk, kortreiste produkter og håndtverk som er ment for å vare.


Vi har pyntet til jul og i taket vårt henger munnblåste glassornamenter, laget i Oslo for Pur Norsk. La livet ditt innrede stua. Stilfulle designede spisebord. Rundt spisebord i teak med ileggsplater.


The pedestal base in rigid polyurethane, with a large central hole ,. Hole (13) Hurum (24) Kongsberg. HOLE ON er laget i pulverlakkerte stålrør, og den diskret helningen gir muligheter for individuelle oppstillinger og bruk. HOLE ON kan kles med massiv filt, så HOLE ON kan oppbevare nøkler, mobil, hansker etc, og samtidig fungerer HOLE ON elegant som krok til jakker, vesker etc. Vi har resultater for Hødnebø møbler brukt til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. TONNING Møbelfabrikk, design Alf Sture. Eidsvold spisestue i massiv eik, rett og slett utrolig flott, 1 norsk design og håndverk!


Levering i Kristiansand kr 50- ellers henting. Christianias-erien består av modeller. Få siste nytt fra oss.


Hole design spisebord

Legg igjen din epost adresse, og du vil alltid være oppdatert på våre nyheter og kampanjer. Begge er på Tranby i Lier. Videre kommoder, 1skrivebord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg