torsdag 20. august 2015

Vindu innsyn

Sjekk ut Innsyn Vindu. Du får ingen folie som kan gjøre dette annet enn sandblåstfolie som slipper lys gjennom men hindrer både ut og innsyn. All annen folie vil favorisere sikt fra den mørke til den lyse siden. Det går ikke å trylle slik at man får enveis sikt uansett lysforhold. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt.


Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så.

Vår leverandør av solavskjerming Faber har 1års erfaring med å skreddersy kvalitetsløsninger for vinduer som hindrer innsyn og skjermer mot sol og lys. Vi spesialtilpasser rullegardinene i ønsket mål til dine vinduer. Pris eksempel på rullegardin fra kr 79- i pris A. Dagen, hvilke typer vinduer finnes det i dag som gir utsyn men ikke innsyn , også om kvelden når det er lys inne og mørkt ute?


Skal ha et stort vindu i dusjsona, men har naboer. Kan løse problemet med sånn film så vinduet ser frostet ut, kan også plante noe på utsiden, men finnes det andre løsninger? Vask vinduet godt, og la det tørke.


For å fjerne resten av boblene, start på midten, og stryk over vinduet med en børste. Det fine er at folien slipper inn lys og pynter opp, samtidig som den hindrer sjenerende innsyn.

Det hender også at en har utsyn en ønsker å slippe. Da kan plastfolien også gjøre nytte, samtidig som du får beholde mye av lyset. Foto: Fantasi Interiør. Vindusfolie skjermer for uønsket innsyn , samt bidrar til et bedre inneklima. På baderom og toalett er det vanlig å velge glass som skjermer mot innsyn.


Det kan også brukes andre steder, for eksempel ved siden av ytterdøren eller andre steder hvor det er ønskelig å slippe inn dagslys uten å tillate innsyn. Du kan velge mellom hvit matt glass og cotswold-glass. Samtidig hindrer vindusfolie at lyset inn i rommet den er montert på, blir like skarpt.


Hos oss finner du vindusfolier i forskjellige varianter. Rett og slett en stor begrensning på hverdagslige opplevelser. Et vindu skal gi deg innsyn og utsyn, inspirere, gi deg lyst, trekke deg inn, få deg til å drømme og oppleve et univers av det som omgir deg.


Bestill nye vinduer av toppkvalitet til hus eller hytte her! Fakturabetaling eller handlekonto? Vi har mange typer vinduer på lager og kan spesial bestille etter mål.


Med vindusfilm integrer du effektivt solskjerming vinduer , og filmen gir svært god effekt mot sol (mange filmer har tilnærmet 1 UV blokkering), skarpt lys og varme (reflektive filmer har varmeavisning på inntil ). Vindusfilm har lang leveti og er vedlikeholdsfri. Enten man er ute etter et klassisk design som frost eller lyst på et fargerikt design som etterligner stained glass har kolleksjonen noe til enhver smak. Vinduene fra H- vinduet leveres med moderne glass med isolasjonsgass og energibelegg.

Glassene isolerer mye bedre enn glass i gamle vinduer , og gir en gevinst i energiforbruket. Vinduene gir et godt inneklima, gir et lavt energiforbruk og ingen negativ påvirkning på miljøet. VINDUSFOLIE gir hjemmet den luksuriøse følelsen av et frostet vindu til en brøkdel av prisen. Du får skjermet innsyn samtidig som solen slippes inn.


Vår kolleksjon består av et bredt utvalg av design som er perfekt til vindu på ba kjøkken, soverom, på dusjkabinett, vitrineskap, glassdører og kontor. Det er både bra og sunt med gode lysforhold og tilgang til naturlig lys hjemme. Men det kan også gi uvedkommende innsyn.


Med innsynsbeskyttelse til vindu fra bygghjemme. Vi skal skifte kledning både innvendig og utvendig, og samtidig vindu. Problemet er at det går en liten gårdsvei rundt halve huset hvor de andre som bor på gården går flere ganger for dagen, til fjøs, garasje, stabbur osv, og de ser rett inn i både den ene stua og kjøkkenet.


Folien kan lett tas av igjen, men henger allikevel som spikret på et rengjort vindusglass. Sistnevnte kan trekkes helt opp så de nesten ikke synes, eller dekke hele vinduet. Dessuten er de flotte å bruke hvis du ønsker å redusere innsyn fra gaten, men samtidig slippe inn lys. Isoler rommet og få tilstrekkelig med lys Bytte av vindu er en prosess du bør tenke nøye igjennom før du setter i gang.


Avskjerming AS fører alt av kvalitetsutstyr til skjerming mot: innsyn – sol – vær – vind – lys – varme – glass støt – akustikk – brann – m. Trenger dere bistand i form av rå veiledning, måling og montering av utstyr? Vi tilbyr rask og god hjelp med over 90års samlet kompetanse!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg