torsdag 6. august 2015

Blå harmoni

Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Blå Harmoni er dog noe mørkere. En grå mellomtone, med et hint av gult i. Ren og lekker i uttrykket.


Passer til en mengde andre mer kulørte toner. De kjølige blå nyansene er beroligende og minner om den skandinaviske sommeren.

Sammen med kjæresten Calle har hun innredet leiligheten i København med modige fargevalg kombinert med klassiske designmøbler. Ytterdøren er husets ansikt uta og riktig valg av ytterdør som samspiller med huset vil gi et helhetlig utrykk. Gå inn og finn din nye ytterdør. Foto: Jotun En varm blå tone.


Kardet ull, blå harmoni , 3x10g. The price is including tax, but not shipping fees. Blått og brunt er en overraskende fargekombinasjon, men faktisk et fargepar som gir en vakker, klassisk eleganse.


Flekkmaling harmoni paulus blå 25ml. Få nyheter, designtrender, inspirasjon og tilbud før alle andre.

Deilig og stort vindu. Her vil jeg ha et lite hvitt skrivebord og. Pakken inneholder forskjellige blå og turkise nyanser. Settet inneholder bunter ull på 1g hver. Hvitt gir ingenting ekstra til rommet, men farger skaper en større lunhet.


Jeg har selv byttet fra hvitt til mer varme grå og beige toner, og er veldig fornøyd med det. Lisbeth er spesielt glad i lyse og lune farger. Startsett Nålefilting Ull til nålefilting 26xg Ass.


Ull til nålefilting Allmue Harmoni 5x1g Ull til nålefilting Gyllen Harmoni 5x1g Ull til nålefilting Ass. Farger er viktigere enn vi tror. Slik skriver Kristin på bloggen sin om sluttresultatet:-Jeg er så glad i det vakre og avslappende resultatet. Malingen er av merke harmoni og kjøpt på Maxbo i slutten av april. Elegant og moderne eikekjøkken.


Slette fronter i eikefinér med integrert kantlist i mørk eik som markerer kjøkkenets linjer og komposisjon. Resultatet av blå harmoni. Lovet dere resultatet av blå harmoni tidligere denne uken. Harmoni broderigarn, tykkelse mm, bunter, blå harmoni.


Sendes innen 2-virkedager Fri frakt fra 2kr for privatpersoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg