torsdag 27. august 2015

Klesstativ hvit

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Plastføtter hindrer riper i gulvet.


Klesstativ hvit

Det er plass til esker eller. Hos oss finner du alt fra et lite klesstativ , til ett stort klesstativ med godt om plass til å henge fra seg ytterklær på. Vi tilbyr kleshengere i populære standardfarger som kleshengere i hvit og kleshengere i svart, men også kleshengere for den som ønsker å innrede med et skikkelig fargeklikk. Produsert i hvitmalt tre med en dekorativ stjerne lengst opp.


Et praktisk møbel til barnerommet eller gangen der barnet ditt kan henge opp klærne sine og sette skoene sine på. Kleshengere medfølger ikke, disse selges separat. Klesstativ fra Kids Concept.


Klesstativ hvit

Praktisk og fin oppbevaringsmøbel til barnerommet. Perfekt for at barnet kan lære å henge opp klærne sine. Utover det praktiske er kleshengeren en fin innredningsdetalj for barnerommet eller gangen.


Oppbevaringsesker - Rosa - 3pk 2kr. Heltre sengebunn for 90x2seng 1kr. Toj klesstativ i stål og ask fra Normann Copenhagen. Den består av en rekke produkter og leveres i hvit og hvitoljet eik. Med et stilrent nordisk design har Frikk blitt en kundefavoritt.


Dette er allsidige produkter som kan brukes i alle rom. Stofftrukket bystedel av glassfiber, høyde 7 bredde 3 dybde cm. Topp av tre, fot av tre, stang av metall, Ø cm.


Arnage klesstativ er et skråstilt stativ som man bare kan ”lene” mot vegg. Trenger ingen festanordning. Her finner du stumtjenere av merker som House Doctor, Muubs og Ferm Living. Sammenlign priser og se beste tilbud i Prisguiden. Kjøp Gangmøbler billige varer online.


Velg fra et bredt sortiment. Leveres hjem til deg Velkommen til Furniturebox! OBS: Kleshengere selges separat! Nederst på rammen er det plass til oppbevaringsesker. Plasser den i et hjørne, eller langs med en vegg, eller variere etter behov og ønskemål.


I vårt sortiment finner du alt i fra lekre klesstativ i eik med et levende og naturlig uttrykk, til knaggrekker i hvit eller svart farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg