fredag 14. august 2015

Kinesisk lanterne

Kinesisk lanterne

Nordens største utvalg! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Lanternene kommer i assorterte farger.


Vi kan ikke tilby deg, at du velger farge, men vi kan garantere deg, at uansett hvilken farge du får, så vil de være flotte og perfekte til din fest. Mange forbinder sikkert rislamper eller slike papirlanterner med Asia. I Asia har de ofte egne lanterne festivaler der lanternene symboliserer en ny start, hell og lykke. Hva er vel ikke kulere enn å sende opp en flyvende lanterne og ønske seg noe? Siden ble de brukt i festivaler og seremonier rundt om i hele verden.


Hvis en lanterne faller ned mens den fortsatt brenner, kan den starte branner både i hus og vegetasjon. Tror det er nødbluss. Den er laget av plast, så den tåler regn og vind. Kinesiske lykter kan lett forveksles med nødbluss.


Flyvende lanterner og lysposer, kinesiske lanterner eller kongming lanterner er kendt fra Kina, hvor der ved forskellige lejligheder bliver sendt lanterner op. Særligt til kinesiske højtider, er lanterner hyppigt brugt. Kjøpte kinesiske lykter her tidligere, og nå ble det to flasker med 1Slukkeskum. Rask handel og flotte produkter. Vi prøvde de flygende lanternene tidlig på nyttårsaften i lag med ungene.


Det var kjempe gøy for alle, og vi syntes dette var supert. Dette hardfør staude produserer fyldig grønne blader med kremfargede blomster som utvikler store, lanterne -formet frukt. Klassisk rød lanterne , som vi best kjenner dem med gullmønster og frynser i enden. Heng den opp for hell og lykke til din kinesiske temafest og kombiner den evt. Bla ned for mer informasjon!


Kinesisk lanterne

Hvorfor jeg sitter i Rullestol? Vi har en sykdom som heter Duchenne det er en Muskel sykdom, som gjør at vi ikke kan gå. Lunar året, når det er fuldmåne, og markerer afslutningen på den række af festligheder der startede ved det kinesiske nytårs begyndelse. Så tidligt som i den vestlige del af Han-dynastiet (2f.v.t. e.v.t.) var det blevet en festival med stor betydning.


Vi kan ikke tilbyde dig, at du vælger farve, men vi kan garantere dig, at lige gyldig hvilken farve du får, så vil de være flotte og perfekte til din fest. Bjørn Wiinblad Hurricane. On the April, the lantern festival from Haitian Culture officially appeared in the KaliningraRussia. An incredible exhibition of large-scale light installations takes place every evening in the “Sculpture Park” of Kant Island!


Kinesisk lanterne

Festival of Giant Chinese Lante. Nyttåret fastsettes utfra den kinesiske månekalenderen, og derfor faller ikke det kinesiske nyttåret sammen med vårt årsskifte. Da går året over i et nytt, og de kinesiske stjernetegnene endrer seg fra grisens til rottas år. Feiringen av nyttåret varer i dager. Yuánxiāojié) er den kinesiske lanterne festival der fejres på den 15.


Den kinesiske kalender er en lunisolarkalender. I Kina benytter man i dag den gregorianske kalender, men den kinesiske kalender brukes fremdeles til markering av tradisjonelle helligdager, for eksempel kinesisk nyttår, Duanwu-festival og Månefesten. Den er robust, hårdfør og meget blomstervillig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg