tirsdag 18. august 2015

Melamin tallerken

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Melamin – tåler en støyt. Dekk bordet til hverdag og fest. Enten du trenger en liten asjett, en stor tallerken , en skål til suppa eller bare et eggeglass til frokosten. Ta en titt innom ikea.


Limegrønn tallerken , Bambino, fra Biobu-serien til Ekobo.

Biobu (by EKOBO) er et servise fremstilt av biologisk nedbrytbar bambusfiber, som er både praktisk, holdbart og miljøvennlig. Designet for hele familien, for en fargerik borddekning! Passer for varm og kald mat inkl supper og lignende. Tåler ikke mikrobølgeovn.


Fri for BPA, PVC og Ftalater. Det spiller egentlig ingen rolle hva man er ute etter, når det gjelder barnetallerkener og skåler har vi alt sammen. Bestill Rice Servise hos Bakeren og Kokken!


Det er bare å ta en titt, folkens!

Flotte tallerkener i melamin fra RICE. De er yderst velegnet ombord på båden, i. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Vi leverer alt fra kopper og skåler til forskjellige typer fat. Tallerken dyp melamin Ø 21cm.


Finn tilbud på 1produkter fra Rice, Done By Deer, Bloomingville og mye mer. Søt melamin tallerken til baby og barn, inndelt i fire rom slik at man enkelt kan adskille maten, eller gjøre den ekstra morsom for serveringen. Bruk for eksempel ett rom til kjøttbollene, et rom til potetene, ett til ketsjupen og kanskje litt syltetøy i det siste rommet?


En stilig og holdbar rektangulær tallerken av melamin fra Rice. Praktisk og fin for både store og små, hjemme og på piknik. Velg mellom mange fine og herlige design. Her finder du det største udvalg af billigt camping service i plastik og melamin Faste lave priser Fragtfri over kr.


Flat tallerken i melamin med nydelig motiv av blomsterbarna fra Elsa Beskow.

Barnetallerkenen har en sklisikker silikonlist under og passer både til varm og kald mat. Produktet er laget i melamin. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


En melamin tallerken minder om porcelæn i udseende, men er let og praktisk. Vi har et stort utvalg i nettbutikken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg