fredag 21. august 2015

Sebra gulvteppe

Hos oss finner du tepper til alle gulv. Du er velkommen til å bestille! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Fine Gulvteppe til gode priser.

Teppet er laget av bomull som er myk og godt å gå på, og har lekre rosanyanser som skaper en lun og behagelig atmosefære i hjemmet. Materiale: 1 bomull. Norges fineste barnerom finner du hos minikids. Sebra Sengekant Velour, Gr.


Mange av produktene er håndlaget i naturmaterialer som tre og bomull. Kle gulvet ditt hjemme opp med deilige tepper! Ikke bare er gulvtepper deilige å gå på, men de mykner også opp hele rommet.


På IKEA finner du tepper til alle rom.

Stuen er et populært rom å ha tepper i. Gulvteppe i stuen skaper en dekorativ og varm stemning, det er praktisk og pent med et teppe på kjøkkenet, mens teppe på terrassen gjør uteplassen koselig. Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål. Kjøp tepper med valgfrie mål.


Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Dette er en fin innredningsdetalj til barnerommet, og teppet er ypperlig å kobinere med andre. Puslespillet leveres i en treramme som kan være behjelpelig når man skal lære alfabetet.


Dette kule gulvteppe med motiv av en sebra kan pynte opp ethvert barnerom! Bokstavene er laget i tre, og de kan selv stå, slik at du kan bruke dem som pyntegjenstand på skrivebordet eller bordhyllen. Teppet er heklet i 1 bomull og kan vaskes på grader med maks 7RPM sentrifuge.


Vi bruker cookies for å øke brukervennlighet. Ved at du fortsetter å bruke. Ler mer om personvern. Teppet gir liv til rommet på en avbalansert måte. Brede striper – Nøytrale farger som passer til alle.


Delikate farger som passer like godt i stuen som på barnerommet gjør merket så fullkomment. Søk etter sebra teppe på Kelkoo.

Sammenlign tilbud på sebra teppe fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Dette barneteppet er ø120cm stort, og laget i 1 håndheklet bomull.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg