fredag 28. august 2015

Bordspeil

Bordspeil

Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.


Bordspeil

Få perfekt resultat med vårt dobbeltsidig sminkespeil. Med et luksuriøst lite bordspeil i baderommet eller på soverommet ditt tilfører du en vakker detalj til innredningen din. La det pryde et bord eller en hylle eller være et funksjonelt redskap der du har behov for å speile deg eller bare vil legge til noe vakkert.


Blant våre produkter finner du speil i ulike størrelser og materialer. Her finner du flotte bordspeil i flere farger og størrelser for alle smaker! Søk etter bordspeil på Kelkoo.


Bordspeil

Sammenlign tilbud på bordspeil fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Bordspeil med forstørrelsesspeil på den ene siden. PJ IMPORT AS - Powered by Mystore. Speil med normal og 5x fortørrelse bestående av høy-kvalitets krom-finish.


Ekstra smart med LED-lys for god belysning. Vakkert bordspeil med enkel ramme i gullfarget metall. Velkommen til nye kalma.


Det lille bordspeilet kan fint lene seg mot veggen og den ekstra lange rammen kan brukes til å henge smykker på. Elegant bordspeil med vippefunksjon. Sammenleggbart kosmetikkspeil med LED-lys og sensor. Utstyrt med Tru-Lux lyssystem som simulerer naturlig sollys slik at du kan se hele fargespekteret.


Aura bordspeil fra New Works, designet av den norske designeren Bjørn van den Berg. Speilets blanke metalliske overflate reflekterer lyset og omgivelsene dine. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.


SKÖNA bordspeil med antikk finish og forseggjorte detaljer er som hentet fra et gammelt slott. Materiale: Polyresin. Industria Peruana, Peru. Rikt formet ramme med rocailler. Fasettslepet speilglass.


Kan også henges på vegg, da det er montert oppheng på baksiden. Stilig bordspeil i tre fra By Astrup! Helt supert når barna koser seg med ansiktsmaling eller når man skal gre håret før man skal på skolen.


Bordspeil

Speilet er ovalt og laget i myk plastikk for barnets sikkerhet, som gjør at det har en litt annen speileffekt enn vanlige speil. EDITH bordspeil - stort. Rundt speil med ramme og stilig fot av pulverlakkert metall.


Fin på kommoden i entreen eller på sminkebordet. Vedlikeholdsråd: Tørkes av med lett fuktet klut og glasspuss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg