onsdag 12. august 2015

Forhekk med tak

Forhekk med tak

For at sauene ikke skulle føle seg stresset av kyrne ved matbordet, bestemte vi oss tidlig for at de skulle få sin egen fôrstasjon. Sauene vil gjerne ha tørt og fint høy. De liker ikke høy som er surt av regn, derfor er det nesten uunnværlig med tak over ballen, og det har denne hekken. På lager Gratis frakt på alle ordrer over 4. Tak til krybbeformet fôrhekk.


Forhekk med tak

Taket er enkelt å montere, og bidrar til å beskytte fôret mot vær og vind. Taket er rustbeskyttet, og noe montasje må påregnes ettersom taket leveres flatpakket, men komplett med de skruer, muttere og skiver du trenger. Bildet viser taket sammen med den krybbeformede fôrhekken. Passer til forhekker ø180. Tak som beskytter maten til sauen!


Løftebøyle er ekstrautstyr. Forhekk rundball ø180. En side åpnes for fylling av fôr. Tak over hekken er tilgjengelig. Alle har tre-punktsfeste for traktor.


Rektangulære store fôrhekker (2x3m) har plass til to rundballer, og finnes med kirkestolfront, skråfront, fangfront, enkel bøylefront og stående spiler (for hest). Galvanisert forhekk med tak og langsider som kan legges ned for å legge inn for. Alltid friskt for som ligger beskyttet. Egnet for mindre rundballer m. Fester for hullbom e. Ta kontakt på e-post med ditt postnr for tilbud levert hjem til deg. Leveres flatpakket som gir gode fraktpriser over hele landet.


Total høyde med tak 2. Rambo forhekk forenkler uteforing. Sammenleggbare vegger på 3x 1cm. Avtakbart sterkt tak med stål rammeverk.


DOSERINGSPISTOL KOMPLETT HENKE Doseringspistol m. Fôrhekken er formet for å redusere. Denne kan leveres med eller uten tak. En fleksibel løsning hvor man kan flytte frontene inn etter hvert som sauene eter på rundballen.


Gullsøya forhekk skrå eteplasser med skråstilte spiler. Komplett forhekk i varmgalvanisert stål, lengde ca 2cm. Liten og praktisk forhekk som egner seg supert til å fore både inne og ute.


Lena forhekk kan leveres både med og uten tak. Ved å bruke en forhekk vil man ramme inn grovforet og redusere grovfor som må kastes. De kommer i alt fra enkle små metallringer til større firkantede med tak der mange hester kan spise samtidig. Derfor bruker vi informasjonskapsler i henhold til denne legitime interessen for å forbedre brukeropplevelsen, utføre statistikk og gi deg reklametilbud som er tilpasset dine interesseområder, iberegnet, dersom du gir ditt samtykke til dette, geografisk nære interesseområder.


Frakt tilkommer og spør gjerne om fraktpriser på mail eller telefon. Orion forhekk skråstilt – 24. Varmgalvanisert forhekk til sau. Velegnet til små høyballer eller løst høy.


Forhekk med tak

Særlig til hest er det viktig med god kvalitet på foret. Forskjellen på denne fraforhekkene over er at til hest er det tildekkede bogstød. Vi selger også veldig mange forhekker med stativ til bruk hos hest. Vi leverer også tradisjonelle forhekker. Kellfri forhekk rund.


En veldig populær forhekk. Brukes blant annet på uteforing, og som ekstrabinge under lemming. Besøksadresse: Sandvikvn. Bole gjør ditt gårdsliv enklere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg