onsdag 5. august 2015

Hvite husnummer

Hvite husnummer

Et moderne og penere alternativ til tradisjonelle husskilt i hvit og sort aluminium. Trenger du husnummer ? Vi har både tall og bokstaver så du kan sette sammen ditt eget husnummerskilt. Denne type husnummer har vært vår bestselger år på rad!


Hvite husnummer

Dette produktet sendes fraktfritt til oppgitt adresse som A-post. Av tekniske årsaker må det likevel velges et fraktalternativ. Når fraktalternativet er valgt vil fraktkostnaden automatisk settes til kr. Hvilket nummer bor du i? Gi postbudet en fair sjanse til å finne fram og merk postkassen skikkelig. Her finner du tall og bokstaver både til postkassen og husveggen.


I vår nettbutikk kan du designe dine egne husnummer med forskjellige skrifttyper, rammer og størrelser. Eller du kan gjøre det enkelt og bare skrive inn nummeret du ønsker og bestille med standard utseende. De fleste kommuner i Norge har innført påbud om merking av hus der gate- eller områdenavn og husnummer er fastsatt. For folk flest, og spesielt de med dårlig retningssans er det uansett hipp hurra for hvert hus som har nummerskilt.


Hvite husnummer

Med et husnummerskilt fra Postens Skiltbutikk blir det enklere å finne adressen din. Våre husnummerskilt er i høy kvalitet og er værbestandig. Kjenner man i tillegg navnet på personer eller organisasjoner som bor i eller bruker huset, vil henvendelser, for eksempel vareleveranser, post og besøk, kunne nå rett adressat. Husnummer , sammen med gatenavn, er en måte å adressere på. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.


Utvalg av dørskilt og husnummer i forskjellige farger og størrelser, så enkelt du finner noe som passer ditt behov. Den vanligste typen husskilt angir kun husnummer. I Skiltomaten kan du enkelt velge farge, form, materiale og skrifttype hvis du ønsker å lage et mer personlig nummerskilt til huset.


Moderne og stilrent husnummerskilt med hvit bakgrunn og sort midtstilt tekst. Finnes i fargene hvit, sølv og sort. Kraftex bruker solid aluminium med reflekterende bakgrunn.


Plassering I mange kommuner, blant annet Oslo, har huseier plikt til å sette opp og vedlikeholde husnummerskilt etter reglene i Statens vegvesens skiltnormal. Hus, husnummer og bjørkehjerte. I dag har det endelig fått sin plass på. Av sikkerhetshensyn er det svært viktig at veinavn og husnummer er på.


Med mindre det er noen hvite flekker på kartet vårt som jeg ikke vet. Gratis frakt på alle husnummerskilt! Dørhåndtak innendørs – Kombinert med hvit.


Husk at enkelte kommuner krever hvite. SELVKLEBENDE MERKER SOM ER VELDIG VÆRBESTANDINGE Selvklebende merke tall store For ute og inne bruk to av hvert tall 0-9. Elegant og praktisk vegglampe Regi med husnummer og solceller. Denne vegglampen er både en lyssterk lyskilde og et godt synlig, kontrastrikt husnummerskilt. Lampen Regi er beregnet på utendørsbruk: Kapslingsgrad IPviser at lampehuset både tåler støv og fukt.


Hvite husnummer

LED-lyskildene får strøm fra solcellepanelet. Design dine egne tall og bokstaver - Lato.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg