tirsdag 4. august 2015

Kähler mano kop

Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Les tester og omtaler før du kjøper. Vanlig pris: kr 1900.


Special Price kr 1615.

Farverne tilfører de organiske kopper et nyt, nordisk udtryk. Kähler Mano Kopp Rose. De nye Mano -farver er smukke og passer godt sammen på kryds og tværs, men er også unikke hver for sig.


Den populære Mano koppen har fått ny glassering på sitt års jubileum for serien. Fargen har en vakker dobbel glasering som gir den et fasinerende uttrykk. Vi benytter cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på vores website.


Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.

Over 1andre mærker. Hammershøi er en stor kolleksjon, som rommer et rikt servise, samt en serie etter hvert svært så populære vaser og lysestaker. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt servise.


Koppen har en moderne design med sin karakteristiske buede form og er å få i mange trendy farger som kan mikses sammen for å skape en personlig samling. Bli den første som omtaler dette produktet. Lad dig forelske på ny i de klassiske Mano -kopper. De nye dobbeltglasurer giver kopperne et helt nyt udtryk, samtidig med at den velkendte, organiske form bibeholdes.


Koppen i rosa er perfekt til en kosestund alene eller sammen med en god venninne. Den buttede kop findes i fem nye, afdæmpede pasteller, som giver den velkendte kop et helt nyt udtryk. Du kan kontakte os på mail, som vi bestræber os på at besvare inden for timer i hverdagene. Mano -koppen er utsmykket med den vakreste dobbelglasuren, hvilket gir koppen et spennende nytt utseende.


Fargepaletten er valgt for å komplettere den stilrene nordiske designet, mens den myke formen er den samme som alltid. Mano kop SPAR penge ved at sammenligne priser på modeller Læs anmeldelser og eksperttest Betal ikke for meget - Gør den bedste handel nu! De kjente seriene - Hammershøi, Omaggio, Ombria, Ursula, Mellbi og Unico.


Finn laveste nettpris her. Denne koppen i en myk og lekker grønnfarge ligger perfekt i hånda di, og kan fylles med de mest smakfulle fristelser.

Den unikke Mano - kop i grøn emmer af den nordiske designtraditon, og den nye dobbeltglasur giver den lækre kop et nyt, men stadig velkendt, udtryk. Koppen er perfekt til vennerne ved middagsbordet, eller familien i sofaen – men kan også sagtens bruges til andet end drikkevarer, som fx en smagfyldt chokolademousse. I den anledning bliver de skønne kopper relanceret i nye, moderne farver.


Koppen ligger naturligt i hånden og kan tåle brug i alle hverdagens situationer. Koppen har et moderne design med sin karakteristiske svungne form og fås i mange trendy farver, som kan blandes for at skabe en personlig samling. Danske Kahler har en lang tradisjon for håndverk, design og fremfor alt: keramikk.


I generasjoner har de laget vaser, servise og lysestaker med et moderne design som også viser til Kahler historie. En av deres flaggskip Omaggio, den stripete vase som har blitt noe av et symbol på Kahler. I vår nettbutikk og i våre butikker finner du kopper og krus i mange størrelser og fra kjente leverandører.


Kaffeglass, teglass og tekrusBestill online eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg