mandag 24. august 2015

Reflekterende maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Reflekterende spray er en slitsterk klarlakk med reflekterende pigmenter.

En meget effektiv sikkerhetsløsning for å signalisere hinder og farlige utspring, samt merking av vei og skilt i områder med lite lys. Sprayen kan brukes på de fleste underlag, både inne og ute. Bruk den gjerne også i kombinasjon med Pervacos sjablonger. Fleksibel og værbestandig reflekstape med utmerket motstand mot korrosjon og løsemidler.


Bredder á 2 og 1mm. Lagerført med omgående utsendelse! Hvis et tre er pakket, bør barken bli børstet ned først for å fjerne løse biter av bark og insekter, og vikle bør fjernes tidlig på våren, slik at den ikke omgi treet i løpet av våren vekstperioden.


Noen foretrekker å male sine trær med reflekterende hvit maling for å unngå sunscal spesielt når det gjelder de kommersielle hagene.

Den kan brukes på båt, motorsykkel, sykkelsti eller markere gassmåleren som er installert i plenen. Det er noe du kan gjøre deg selv med en liten. Du har fundet Nordens ledende leverandører av reflekterende maling.


Produktene solreflekterende maling og varmereflekterende maling er varianter av produktet reflekterende maling. I Nordic Suppliers finner du også leverandører av vannbasert maling og matt maling , som også er maling. Virksomheden producerer en ekstraordinær reflekterende maling i stand til at give et realistisk reflekterende effekt til overflader af plast, træ og metal. Sammensætningen af den reflekterende maling inkorporerer særlige gennemsigtige mikrokugler at, når de rammes af lys, giver den endelige ekstraordinære reflekterende effekt. Høyreflekterende varslingstape med FGG klasse refleks, som gir overlegen refleksjon på korte og lange avstander.


Fargemerking skal være i rødt og hvitt eller oransje og hvitt. Merkingen skal være reflekterende. Sprayen giver en lys- reflekterende effekt med optimal vedhæftningsevne. Derudover er sprayen UV-resistent og har lang levetid på materialer såsom træ, beton, metal og sten. Emnet skal være tørt ved påføring, for at få det bedste resultat.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vi er profesjonelle merking maling , reflekterende maling og belegg produsenter og leverandører, med bulk industrielle produkter på lager. Velkommen til engros bulk.


For påføring på det meste (metall, tre, betong, plast m.m.).

Perfekt for blant annet barnevognhjul, sykkelhjul, fortauskanter, gjerdestolper og postkasser fordi den tåler både vær og vind. Her er ledende Nordic Suppliers av varmereflekterende maling. Med Nordic Suppliers produktsøk finner du hurtigt leverandører av de produktene, du har brug for, som forskjellige typer af reflekterende maling. Paintbox Pro leverer anlegg, løsninger og verktøy for lakkering, maling , rengjøring, beskyttelse, etc.


Vi løser dine utfordringer og utstyrsbehov effektivt, og gir deg mer på bunnlinjen. ALBEDO 1Invisible Bright er en spray med reflekterende egenskaber, udviklet til tekstiler. Hvis der sprøjtes i længere tid på samme ste kan der ses en svag lysegrå farve.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg