mandag 31. august 2015

Duk til langbord

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av duker av høy kvalitet. Vi har duker på nett til både hverdag og fest i flere ulike design, materialer og farger. Våre duker passer for alt fra salongbord til kjøkkenbor og vi har også duker til spisebord.


Klassiske duker i tidløst design. Bordduker og fest bord går hånd i hånd. Derfor forbinder mange av oss hvite duker med spesielle anledninger som bryllup, dåp og konfirmasjon. I tillegg til den klassiske hvite bordduken har vi stoffduker i offwhite, grått, blått og sort. Med andre ord har vi garantert en duk som passer din stil og.


Bredden meter og cm.

Da jeg hadde god plass og kjøpte den fikk jeg vite at det var håndarbeid og at den er fra før andre verdenskrig. Duken er i meget god stand. Håper jeg fikk riktig informasjon. Utrolig flott på langbord. Skrevet i Hverdagen og alt det andre, Selskap, WOWEFFEKT.


Duker til langbord (140x140) kr 150. Mamma er stor tilhenger av nervøs velour. Jeg synes det er greit. Finnes jo i litt lyse toner, som er greit til vår. Jysk har jo mye annet fint i 5-meterslengder også, bl.


Eller du kan kjøpe ensfarget bomull på IKEA eller Jysk. Vi har resultater for Langbord til salgs til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av.


Vi har et stort utvalg av duker i forskjellige farger, materialer og mønstre. En duk piffer enkelt opp et kjedelig spisebor uansett om det er til hverdag eller fest. En bordduk fungerer også godt som beskyttelse mot flekker og søl.


Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers.

Vi håper du finner en duk som passer dimensjonene på bordet ditt. Vakker brodert duk , 120×240cm, i dus grønt med broderier i rosa og gråtoner selges kr25-. Porto i tillegg ved sending. Duk Beregnet levering 12.


Anne Roosliens illustrasjoner av Åsas nisser i vakkert vinterlandskap, finnes i borden rundt hele duken og som sentermotiv. Søte hjerter rammer inn nissemotivene. Forrige helg hadde vi fest med prs på langbord. Kommer jo litt Ann på hvor tett de skal sitte.


Kjøpte metervare på IKEA! Men jeg hadde meter. Om alle kommer blir vi til bords inkl barn. Barna spiser jo ikke all verden, men de trenger jo bordplass på lik linje med voksne.


En vekstbedrift i kommunen leier ut duker , men det koster 80kr pr duk. Det blir stadig kastet ut ord om krenkbarhet for tiden. Det har blitt et moteord og skriver man at noen er krenkbar får men ganske sikkert mange likes.


Voksduker i metermål til hverdag og fest. Bruk en praktisk og billig voksduk til å beskytte det vakre spisebordet ditt. Om et uhell skulle skje er det bare å rengjøre duken med en våt klut.


Velg mellom klassiske voksduker og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg